Danmarks største udvalg af manillamærker

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alle former for mærker i papir og plast
Hos ALBE Emballage A/S finder du et kæmpe udvalg af manillamærker. I vores sortiment finder du både manillamærker med og uden tryk, manillamærker i mange forskellige størrelser, farver, kvaliteter mv. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har et bredt kendskab til området og derfor altid kan give hvert enkelt kunde en god vejledning og hjælpe med at finde frem til det produkt der egner sig bedst til opgaven. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Bredt udvalg af mærker

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af både små og store manillamærker og andre mærker til prismærkning, opmærkning af indhold, kvalitetskontrol, statusopgørelser, gavemærker og meget mere. Vi er lagerførende af mange forskellige typer og størrelser, men det er ikke noget problem at fremstille mærkerne i specielle mål, som passer til lige præcis dit behov. Desuden leveres alle mærkerne også med logo tryk eller andet tryk.

Snor egnet til kontakt med fødevarerManillamærker egnet til kontakt med fødevarer

Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af emballage egnet til kontakt med fødevarer, herunder også manillamærker. Ønsker du et manillamærker, som er egnet til kontakt med fødevarer, kan du vælge mellem vores hvide vandfaste manillamærker eller synteapemærkerne. Skal du bruge en anden størrelse end vores standard, så er det også muligt. Vores eksperter sidder altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning, så kontakt os endelig på tlf. 44 68 07 07.

Husk tilbehøret til manillamærkerne

Vi leverer både store og små clips til manillamærker. Manillamærkeclips leveres i kasser med 1.000 stk. og leveres fra dag til dag ved bestilling inden kl. 13. I vores sortiment finder du også manillamærke snor. Se også vores brede udvalg af snor og reb. Kontakt os i dag for et få en god pris på billige manillamærker i god kvalitet.

Gem