HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Manillamærker til alle formål

Her finder du manillamærker til alle slags formål i forskellige størrelser, farver og med eller uden tryk. De smarte manillamærker har mange muligheder for anvendelse og så er de utroligt nemme at have med at gøre. 

Alle former for manillamærker i papir og plast
Hos ALBE Emballage A/S finder du et kæmpe udvalg af manillamærker. I vores sortiment finder du både manillamærker med og uden tryk, logo eller andre specialfremstillede designs, og manillamærkerne fås også i mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har et bredt kendskab til produktet. Derfor kan vi altid give hvert enkelt kunde god vejledning og hjælpe med at finde frem til det produkt, der egner sig bedst til opgaven. 

Her på siden kan du se nærmere på vores store udvalg af manillamærker. Ønsker du en anden størrelse, farve eller variant, end du kan finde her på siden, eller er du i tvivl om, hvilken type manillamærke, der vil passe bedst til dit behov og ønsker, så er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Gem

Model/varenr.: 700721
Pris pr. stk. 0,83 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 700702
Pris pr. stk. 0,35 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 700551
Pris pr. stk. 0,25 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 700000
Pris pr. stk. 0,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 700001
Pris pr. stk. 0,80 DKK  u/Moms

Sådan bruger du manillamærker

Manillamærker har et væld af anvendelsesmuligheder. Mange butikker benytter for eksempel manillamærker som prismærker på varerne, hvor de nemt kan bindes fast og man kan skrive en pris i hånden eller påsætte et klistermærke med pris. Manillamærker er også rigtig gode at bruge som til og fra kort på gaver, ligesom de er gode til at afmærke forskellige afdelinger i et reolsystem på lageret eller lignende. Bruger du manillamærker som gavemærker, kan det anbefales at have et udvalg i forskellige størrelser og farver liggende, så du altid har et mærke, der passer til gavens størrelse og farve.

På et kontor kan manillamærker også bruges til en række forskellige ting - blandt andet som afmærkning på et lager eller et reolsystem, eller som mærker til at sætte på pakker og lignende. 

Sidst men ikke mindst kan du benytte manillamærker som små kort, hvorpå du kan skrive beskeder eller rabatkoder på og lægge i pakker, der sendes afsted til dine kunder. En håndskrevet hilsen vækker næsten altid glæde.

Manillamærker med logo - en god reklame

Hos ALBE Emballage kan du få manillamærker med logo eller andre former for tryk, ligesom vi gerne fremstiller mærkerne i en særlig farve eller størrelse til dig.

Manillamærker med logo er eksempelvis gode at bruge som gavemærker, hvis du har en butik, hvor du af og til skal pakke en gave ind for en kunde. Det skyldes både, at det ser professionelt ud med et manillamærke med logo, men også at det er rigtig god reklame for din butik. Når modtageren får pakken kan de se mærket fra dig - og det vil vække genkendelse i større grad og få dem til at huske dit brand bedre.

Hos os kan du selv vælge farve og tryk på dine manillamærker, så de bliver lige præcis som du ønsker det. Derfor kan du også nemt tilpasse dine manillamærkers udtryk til din virksomheds univers. Det skaber sammenhæng og genkendelighed. I samme omgang kan du også overveje at få poser med logotryk i en god kvalitet, som også er rigtig god reklame for din butik. Sådanne poser forhandler vi selvfølgelig også, ligesom det også er muligt at få eksempelvis tape med logotryk. 

Bredt udvalg af mærker
Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af både små og store manillamærker og andre mærker til prismærkning, opmærkning af indhold, kvalitetskontrol, statusopgørelser, gavemærker og meget mere. Vi er lagerførende af mange forskellige typer og størrelser, men det er ikke noget problem at fremstille mærkerne i specielle mål, som passer til lige præcis dit behov. Desuden leveres alle mærkerne som sagt også med logo tryk eller andet tryk. Ønsker du manillamærker med din virksomheds logo på eller en andre form for tryk, bedes du kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder og for at vi sammen kan finde ud af prisen på dette. 

Manillamærker egnet til kontakt med fødevarer
Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af emballage egnet til kontakt med fødevarer, herunder også manillamærker. Ønsker du et manillamærke, som er egnet til kontakt med fødevarer, kan du vælge mellem vores hvide vandfaste manillamærker eller synteapemærkerne. Manillamærker, som er egnet til kontakt med fødevarer kan eksempelvis være gode at have i et storkøkken eller i en kantine, hvor det kan være nødvendigt at afmærke forskellige fødevarer med indhold eller dato. De kan også være gode til at holde orden i eksempelvis krydderrier, ris, gryn og lignende, som er hældt over i større æsker eller lignende. De kan også anvendes som små prisskilte i en café eller kantine, hvor der er brug for det. 

Skal du bruge en anden størrelse end en af vores standard størrelser inden for manillamærker egnet til kontakt med fødevarer, så er det selvfølgelig også muligt. Vores eksperter sidder altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning, så kontakt os endelig på tlf. 44 68 07 07.

Husk også tilbehøret til dine manillamærker
Når du bruger manillamærker i din virksomhed eller din butik, så har du formentlig også brug for at have det rette tilbehør ved hånden. Det kan eksempelvis være den rette type snor, tape eller lignende. Vi leverer blandt andet både store og små clips til manillamærker. Manillamærkeclips leveres i kasser med 1.000 stk. og leveres fra dag til dag ved bestilling inden kl. 13. I vores sortiment finder du også manillamærke snor, som især er velegnet, hvis manillamærkerne bruges til gavemærker eller til afmærkning på et lager, reolsystem eller lignende. Se også vores brede udvalg af snor og reb. Kontakt os i dag for et få en god pris på billige manillamærker samt tilbehør i god kvalitet.