Sække til anvendelse i containere

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Containersække anvendes bl.a. til at beskytte containere. Vi leverer et bredt udvalg af containersække fra 140 L til 1000 L
Nedenfor finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere.

Specialfremstillede containersække
Har du specielle ønsker og krav, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for specialfremstillede containersække eller andre specialfremstillede emballager.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 200497
1 anmeldelser

120 stk. pr. karton

Model/varenr.: 200496
0 anmeldelser

120 stk. pr. karton

Stort udvalg af affaldssække og poser

PlastposerHos ALBE Emballage A/S finder du et meget bredt udvalg af alle former for affaldsposer og sække. Vores udvalg indeholder alt, lige fra mindre 20 liters poser til store 200 liters poser samt en masse størrelser der i mellem. Ud over de traditionelle sorte, grå og transparent / klare poser og sække, finder du også poser i både hvid og blå. Som kunde hos os er det derfor altid muligt at kunne finde lige præcis den vare, som dækker dit behov.

Har du spørgsmål sidder vores erfarne og kompetente rådgivere altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit behov for emballage, herunder også poser og sække.

Her finder du alt indenfor emballage

Som kunde hos ALBE Emballage kan du være sikker på altid at modtage emballage i høj kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris – vores affaldssække er ikke nogen undtagelse. Vi lagerfører udelukkende affaldssække i høj kvalitet til en god pris og i RIGTIG mange forskellige størrelser. På den måde kan du som kunde hos os stort set altid finde en type affaldssække samt andre former for emballage, som passer lige præcist til dit behov. I vores sortiment finder du f.eks. også et stort udvalg af spandeposer i forskellige kvaliteter, både LDPE samt HDPE.