Bredt udvalg af vandfaste manillamærker

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICEVandfaste manillamærker

Alle former for mærker i papir og plast
ALBE Emballage A/S leverer et bredt udvalg af vandfaste manillamærker. I vores standard sortiment finder du både varianter produceret i 100% plastmateriale, som f.eks. plastmærker samt hvide og farvede, som er mærker af papir med en forstærkning i midten som gør, at der ikke kan træng vand gennem mærket.

Ønsker du mærkerne i en anden størrelse så kontakt os endelig vi producerer nemlig alle mærker efter størrelse samt og kan desuden også levere mærkerne med logo eller andet tryk. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Kæmpe udvalg af manillamærker

Hos ALBE Emballage A/S finder du mærker til et hav af forskellige opgaver. Hvad enten det er mærker til udendørs brug, mærker til kontakt med fødevarer eller noget helt tredje, så er du kommet til det rette sted. I Vores stortiment finder du nemlig alt lige fra vandfaste manillamærker, synteapemærker, almindelige manillamærker, manillamærker med tryk, manillamærkeclips og meget mere... Er du i tvivl om hvilken type der egner sig bedst til dit behov, så er du velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en snak med en af vores rådgivere på området.  
Manillamærker