Topfolie på ruller i høj kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Som kunde hos ALBE Emballage A/S er du sikret altid at få varer i høj kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. Dette gælder ikke mindst varer som topfolie. Topfolien anvendes på toppen af pallen og forsegles nemt med strækfilm, så fugt, vand og snavs ikke trænger igennem til dine produkter. 

Topfolie på rulle, anvendes ofte ved maskinel påføring, men den kan også sagtens anvendes manuelt. Vi er lagerførende af et bredt udvalg af topfolie, men kan også sagtens levere folien i specielle størrelser, så kan du ikke finde det du leder efter så kontakt os endelig.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 202101
0 anmeldelser

Regenerat

Model/varenr.: 202121
0 anmeldelser

Regenerat

Model/varenr.: 202137
0 anmeldelser

Virgin

Model/varenr.: 202135
0 anmeldelser

Regenerat

Model/varenr.: 202132
0 anmeldelser

Regenerat

Folie og film til afdækning samt vand- og støvtæt beskyttelse af paller

Hos ALBE Emballage A/S finder du alt hvad du har brug for til beskyttelse og afdækning af dine varer, så de ikke kommer til skade under opbevaring og transport. Topfolie er yderst velegnet til beskyttelse af oversiden af dine paller. Den vandtætte og slidstærke folie, beskytter varerne mod støv, vand og fugt, desuden hindrer den uvedkommende i at komme ned til indholdet af dine paller. Vi lagerfører også et meget bredt udvalg af afdækningsfolie. Afdækningsfolie er ideelt til beskyttelse af produkter under transport og som afdækning mod støv og snavs. Alternativt anvendes afdækningsfolie som afdækning ved maler- og renoveringsarbejde.