PCR folieALBE Emballage A/S introducerer nu emballager som f.eks. strækfilm og topfolie i topkvalitet fremstillet af genanvendt plast. 

Plast er en værdifuld ressource og hvis materialet behandles korrekt, kan det blive attraktivt og bredt anvendeligt.

Hvad er PCR folie?
PCR står for Post Consumer Recycled, altså plast som er blevet brugt af forbrugeren indsamlet og genanvendt til ny plast. PCR efterlader et cirka 70% lavere CO2 aftryk end hvis vi anvender ny-produceret plastik.

Genanvendt plast er en værdifuld ressource
I en cirkulær økonomi recirkulerer man materialer og produkter, udnytter deres værdi til fulde og minimerer spildet. Plast er en del af løsningen på fremtidens ressourceudfordringer da det er et materiale hvis egenskaber gør det let, billigt og forholdsvis simpelt at genanvende.

PCR folien, som er fremstillet af plast efter forbrugere lukker cirklen, omdirigerer plastprodukter fra lossepladsen og i stedet lader dem genbruges (i sin ægte forstand) til noget andet. 

ALBE Emballage A/S går altid i front med nye og bæredygtige løsninger til indpakning og forsendelse af varer. Vores sortiment udvikles konstant med nye og innovative løsninger inden for plastemballage - med bæredygtighed for øje. Du kan med fordel trække på vores omfattende erfaring og ansvarlige tilgang.

Din garanti 
Vi hos ALBE udvælger nøje vores leverandører og bruger kun seriøse troværdige producenter. Vores svenske samarbejdspartner gennem mange år, har købt en anlæg som kan håndtere indsamlet affald fra forbrugerne og genanvende det til produkter som strækfilm og topfolie. Derved ved vi at den folie vi levere til dig er det vi påstår den er.

Henvend dig gerne hvis du ønsker yderligere informationer eller konkret rådgivning om, hvilken type emballage med genanvendt plast der egner sig til indpakning af dine forsendelser.