HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb topfolie hos ALBE Emballage A/S, her finder du et bredt udvalg af kvalitets emballage. Vores sortiment omfatter en bred vifte af alt lige fra plast, tape, pap til omsnøringsmaterialer og meget mere. Ens for alle varegrupperne er at de alle leveres i en høj kvalitet til en god pris. Dette gælder ikke mindst for vores topfolie, som er et område vi er rigtig gode til. 

Topfolie i special størrelser
Skal du bruge en speciel størrelse topfolie som du umiddelbart ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os endelig. Det kan sagtens være vi har den på lager alternativt kan vi få den produceret.

Pris pr. stk. 1.500,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1.100,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 830,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1.000,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1.250,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 250,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 202042
Pris pr. stk. 350,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 202031
Pris pr. stk. 500,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 300,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 350,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2.500,00 DKK  u/Moms

Beskyt oversiden af dine paller med topfolie
Topfolie er en folie fremstillet af Polyethylen og fås i flere forskellige størrelser og tykkelser samt i transparant / klar eller sort folie. Topfolie dækker toppen af pallen og beskytter den dermed mod fugt, støv og snavs både under transport og opbevaring. Topfolie kan også anvendes til en lang række andre formål, bl.a. som pallemellemlæg eller sammen med pallegummibånd.

På rulle eller i ark
Topfolie leveres som ark eller på rulle, perforeret eller i endeløse baner. Topfolie på rulle anvendes både til maskinel og manuel påføring, dog oftest til maskinel påføring. For at gøre arbejdet med rullerne nemmere kan det anbefales at anvende et stativ, som gør det nemmere at håndtere og skære rullen.

Anvend topfolie sammen med strækfilm
Topfolie er perfekt til at dække toppen af en palle, der skal omvikles med strækfilm. I vores sortiment finder du et hav af forskellige typer strækfilm, både i håndruller og i maskinruller. Der er også andre løsninger til beskyttelse af pallegods. Hvis du ønsker en stram fiksering af dine paller er sådan noget som krympehætter en god løsning. En krympehætte trækkes ned over pallegodset, hvorefter den bliver varmebehandlet med en krympemaskine, som får plastikken helt tæt til godset.