RørfolieVi leverer lige præcis den folie du skal bruge

Rørfolie også kaldet slangefolie er en smidig, rivstærk og vandtæt pose i endeløse baner. Med rørfolie har du mulighed for selv at bestemme længden på posen, så den passer præcis til det produkt der skal emballeres.

Rørfolie kan anvendes til mange forskellige formål
På grund af foliens store fleksibilitet kan rørfolie anvendes til beskyttelse og indpakning af et bredt udvalg af formål. Rørfolien anvendes ofte til runde og lange produkter, som f.eks. tæpper, lister, plakater mv. men kan også anvendes til mange andre produkter. Til lukning af rørfolien kan du f.eks. bruge tape, strips eller en posesvejser.

Bredt udvalg af rørfolie

Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring indenfor produktion af rørfolie. Du kan som kunde hos os derfor altid være sikker på at få den bedst mulig rådgivning og vejledning indenfor området. Vi leverer specialfremstillet rørfolie, som lever op til hvert enkelt kundes krav til kvalitet og størrelse.

Dimensioner og farver

Rørfolien fremstilles:
 I LDPE eller HDPE
I bredder fra 150 mm  til 6000 mm
I en tykkelse fra 25 my til 150 my
Med tryk i op til 8 farver
I transparent eller indfarvet folie
I kvaliteter egnet til kontakt med fødevarer
Med UV

Vi rådgiver og vejleder gerne

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring på telefon 44 68 07 07 eller på mail albe@albeemballage.dk.

Få et overblik over andre typer folie

I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af andre typer plastfolie som f.eks. topfolie, krympefolie, damspærrefolie. Ønsker du at læse mere om disse typer af folie, så tag et kik under vores folie oversigt - klik her.