Køb topfolie ark i høj kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af høj kvalitets folie til yderst konkurrencedygtige priser. Topfolie ark anvendes f.eks. til sikring og forsegling af varer. Topfolie ark er lette at påføre og anvendes ofte på toppen af pallerne inden de vikles med strækfilm og beskytter dermed mod fugt og støv, men kan også anvendes som bund eller mellemlagsark.  

I vores sortiment finder du både klare og sorte topfolie ark samt topfolie på rulle. Du kan læse mere i kategorien "Topfolie"

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 202042
1 anmeldelser

Virgin

Model/varenr.: 202009
0 anmeldelser

Regenerat / Sort

Model/varenr.: 202041
0 anmeldelser

Regenerat

Model/varenr.: 202151
0 anmeldelser

Regenerat / Sort

Køb også pallehætter her

Pallehætter er en form for plastpose, som trækkes over pallen for at beskytte varerne mod vand, fugt og snavs. Pallehætterne i vores sortiment leveres i mange forskellige størrelser, tykkelser og farver. Vi er lagerførende af mange forskellige størrelser, men producerer også pallehætter efter special mål. Har du spørgsmål sidder vores kompetente rådgivere altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine behov for emballage.

 

Find den optimale plastfolie til afdækning og indpakning

Den klare plastfolie i vores sortiment er som udgangspunkt lavet af PE (Polyethylen), og anvendes til et bredt udvalg af opgaver inden for indpakning og afdækning. Folien er især velegnet til større produkter eller flader, som f.eks. maskiner, møbler, gulvtæpper m.m.

Plastfolien er både smidig, rivestærk og vandtæt, derfor er folien yderst velegnet til beskyttelse af produkter under transport samt afdækning mod snavs og støv. Hvis ikke du kan finde en folie, der passer til dit behov, så tilbyder vi naturligvis at skræddersy en plastfolie til dine produkter.