Vandfaste hvide manillamærker

Hvide manillamærker HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alle former for mærker med og uden tryk
Disse hvide vandfaste manillamærker er mærker af papir med en forstærkning i midten som gør, at der ikke kan træng vand gennem mærket hvis du holder det vandret. De vandfaste manillamærker leveres i hvid og i farvede, og er desuden egnet til kontakt med fødevarer.
OBS! Da mærkerne er lavet af papir på ydersiden er dette mærke ikke yderst velegnet til udendørs brug, her vil vi helt klart anbefale mærker i 100 % plast.

Mærker i specielle størrelser
Ønsker du mærkerne i en anden størrelse end dem du finder her på siden, så kontakt os endelig. Vi producerer nemlig gerne mærker i lige præcis den størrelse du skal bruge samt med logo eller andet tryk på.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 700551
0 anmeldelser

250 stk./bdt.
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Model/varenr.: 700601
0 anmeldelser

300 stk./bdt.
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Kæmpe udvalg af manillamærker

Hos ALBE Emballage A/S finder du mærker til et hav af forskellige opgaver. Hvad enten det er mærker til udendørs brug, mærker til kontakt med fødevarer eller noget helt tredje, så er du kommet til det rette sted. I Vores stortiment finder du nemlig alt lige fra vandfaste manillamærker, synteapemærker, almindelige manillamærker, manillamærker med tryk, manillamærkeclips og meget mere... Er du i tvivl om hvilken type der egner sig bedst til dit behov, så er du velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en snak med en af vores rådgivere på området.  
Manillamærker