HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Find din maskine til forsendelsesområdet hos ALBE Emballage A/S
En omsnøringsmaskine med høj ydeevne er uundværlig, hvor der stilles store krav til hurtig og pålidelig omsnøring. Albe Emballage A/S leverer et bredt udvalg af fuldautomatiske, automatiske og halvautomatiske omsnøringsmaskiner samt håndværktøj til PP og PET strapbånd.

Vi har mange års erfaring med salg af fuldautomatiske strapmaskiner samt semiautomatiske / halvautomatiske strapmaskiner. Desuden samarbejder vi med et bredt netværk af maskinproducenter.

Vi hjælper hvor der er behov for det
Uanset om dit behov er stort eller småt, så rådgiver og vejleder vi gerne. På den måde sikrer vi at vore kunder altid anvender den mest effektive maskine til emballering af gods.

Pris pr. stk. 15.500,00 DKK  u/Moms

Bredt udvalg af håndholdte strapping værktøjer
Er du interesseret i maskiner til at gøre arbejdet med strapbånd lettere, vil vi anbefale dig også at tage et kig på vores håndholdte værktøj til strapbånd. I vores sortiment finder du værktøj til både båndstramning, klipning og lukning af strapbåndet, alt sammen værktøjer der letter fastgørelsen af varer med bånd. I vores sortiment har vi både værktøj til strapping af PP og PET bånd samt stålbånd. Hos ALBE Emballage anbefaler vi at båndrullen opbevares på en båndvogn. Med en båndvogn sidder båndrullen fast og gør arbejdet med strapbåndet meget lettere.

Strapping maskiner
Udover den lange række af værktøjer til strapping, finder du i vores sortiment desuden også både semi automatiske samt fuldautomatiske omsnøringsmaskiner som du kan læse mere om ovenfor. 

Kontakt vores kundeservice på tlf. 44 68 07 07, hvis du har brug for hjælp til valg af værktøj, maskiner eller noget helt tredje.