Stort udvalg af båndvogn

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Find lige præcis den båndvogn som passer til dit strapbånd
Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af båndvogne, hvilket gør det muligt at finde en båndvogn som passer til lige præcis dit behov og den type strapbånd du bruger hvad enten det er stålbånd, WG bånd, PP strapbånd eller PET strapbånd. Når der arbejdes med strap, må det klart anbefales at man anvender en båndvogn til at sætte rullen på, da en båndvogn gør det nemmere at håndtere strapbånd rullerne på. Klik på den enkelte båndvogn for at læse mere. Husk også at se vores store udvalg af strapbånd.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Populær
Model/varenr.: 170321
1 anmeldelser

Til PP strapbånd
Kerne Ø 200/280 mm

Populær
Model/varenr.: 170351
0 anmeldelser

Til PP / PET / Stålbånd
Kerne Ø 406 mm

Model/varenr.: 170301
0 anmeldelser

Til WG bånd

Model/varenr.: 170341
0 anmeldelser

Til stålbånd
Enkeltlags

Model/varenr.: 170361
0 anmeldelser

Til stålbånd
Flerlags

Alt indenfor strapbånd, båndvogne og værktøjer

Hos ALBE Emballage A/S gør vi det nemt for vores kunder at klare deres emballageindkøb. For at kunne tilfredsstille hvert enkelt kundes behov lagerfører vi et meget bredt udvalg af emballage til indpakning og forsendelse. Dette gælder også for strapping området, hvor vi er lagerførende af mange forskellige typer, størrelser og kvaliteter af strapbånd og tilbehør samt mange forskellige former for strapværktøjer samt båndvogne. Er du i tvivl om hvilke produkter der passer bedst til lige præcis dit behov er du altid velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere indenfor det pågældende område. Vi har også konsulenter kørende i hele Danmark, som gerne kigger forbi din virksomhed hvis der er behov for det.

Alle former for strapbånd

STRAPBÅNDHvad enten du skal bruge PP strapbånd, PET strapbånd, WG strap eller stålbånd, så er du kommet til det rette sted. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi nemlig alle typer strap i flere forskellige størrelser og typer. Uanset hvilken størrelse og type strap du skal bruge så finder du i vores sortiment også en båndvogn der passer til. I hver kategori er der beskrevet lidt omkring fordele ved den enkelte type strap, ønsker du at få et hurtigt overblik, så klik ind på strapbånd og stålbånd menuen og læs mere.

Strapbånd med tryk

Ønsker du at få dit logo trykt på strapbåndet, så er dette også muligt. Strapbånd med logotryk er en billig form for markedsføring af dit brand eller virksomhed. Desuden kan tryk på strapbåndet også anvendes til at mærker partier med f.eks. batch nummer, varenummer eller noget helt tredje. Ønsker du at vide mere omkring mulighederne indenfor strap med tryk er du velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og høre mere, alternativt kan du læse mere her på siden under "strapbånd med tryk"