Vi trykker dit logo på strapbåndet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Strapbånd med trykStrapbånd med logo tryk gør det muligt at markedsføre din virksomhed nemt og billigt, båndet kan også anvendes til at identificere partier, for øget produktsikkerhed mv. Hos ALBE Emballage A/S kan vi levere strapbånd med logo tryk i forholdsvis små mængder og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning, som passer bedst til dit behov - både med hensyn til kvalitet og design.

Hvor anvendes strap med tryk?

Strapbånd med tryk er ideelt til produkter som ikke emballeres med andet end strapbånd, det kan f.eks. være paller med mursten eller tømmer. Med det trykte strapbånd får du nemlig mulighed for at mærke partiet med batch nummer, varekode, fabrikat mv. Det anvendes blandt andet også hos flyselskaberne, som markerer kontrolleret bagage med flyselskabets logo og budskab.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

 

Værktøj til strapbånd


Stort udvalg af strappingprodukter

Ønsker du bare en helt almindelig strapbånd til omsnørring, så klarer vi også den. I vores sortiment finder du nemlig alt lige fra PP strap, PET strap, flere forskellige typer stålbånd, wg strap mv. Dermed burde det uanset behøv være muligt at finde et produkt der passer til omsnørring af dine varer.

Ud over det store udvalg af strapbånd lagerfører vi naturligvis også alle former for tilbehør til strapbånd, som f.eks. båndvogne, plastspænder, maskiner og værktøjer. Tag et kig i menuen "Strapping" for at få et overblik over sortimentet. Vores erfaring rådgivere sidder også klar ved telefonen og vil med glæde tage en ufirpligtende snak med dig om hvilke produkter der egner sig bedst til indpakning og forsendelse af dine varer.

Gem 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem