Vi trykker dit logo på strapbåndet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

ALBE Emballage A/S kan levere strapbånd med 1-farvet trykStrapbånd med tryk
Du kan vælge mellem fire farver, sort, rød, blå eller grøn.

Strapbånd med tryk er en billig og nem både at få dit budskab ud på. Trykt strap kan også anvendes til at identificere partier, for øget produktsikkerhed mv.

Hvor anvendes strap med tryk?

Strapbånd med tryk er ideelt til produkter som ikke emballeres med andet end strapbånd. Det kan f.eks. være paller med mursten eller tømmer. Med det trykte strapbånd får du nemlig mulighed for at mærke partiet med batch nummer, varekode, fabrikat mv.

Strapbånd med tryk anvendes bl.a. også hos flyselskaberne, som markerer kontrolleret bagage med flyselskabets logo og budskab.

ALBE Emballage A/S rådgiver og vejleder gerne
Vi kan levere det trykte bånd i forholdsvis små mængder. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning, som passer bedst til dit behov - både med hensyn til kvalitet og design.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Kæmpe udvalg af emballage med tryk

Med tryk på din emballage for du mulighed for at give dine produkter lige præcis det udtryk du ønsker. Inden for trykte emballager er mulighederne mange, du kan f.eks. vælge mellem tape med tryk, strapbånd med tryk, plast med trykboblekuverter med tryk og meget mere... Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaringen indenfor industri og transportemballage. Du kan derfor være sikker på at få den bedst mulige vejledning inden for alle området. Vores rådgivere sidder altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak på tlf. 44 68 07 07.

Emballage med tryk