Bobleplast, som har eksisteret i snart 65 år er en populær emballage til indpakning af produkter som skal beskyttes mod ridser og skrammer. Faktisk blev boblefolie opfundet med et helt andet formål til sigte, men en kreativ marketing medarbejder fandt ud af at folien med de mange luftbobler var perfekt til at beskytte nydesignede IBM computere under forsendelsen. I dag ser man bobleplast i mange forskellige former, breddet og typer og det kan købes næsten overalt hvor der sælges emballage. Nogle af de mest populære emballager når man taler om bobleplasten er boblekuverter, bobleplast på ruller samt bobleposer. 

Bobleplast kontra bølgepap
Fordelen ved luftbobleplast - hvis man sammenligner det med en vare som f.eks. bølgepap er, at bobleplasten vejer langt mindre og er lettere at arbejde med. Desuden er plasten ekstremt modstandsdygtig over for fugt, snavs og støv. Lige som bølgepappen fås plasten i ruller med mange forskellige bredder. Dermed er det muligt at finde en rulle som passer uanset behov.

Høj kvaltiets bobleplast
Som kunde hos ALBE Emballage A/S er du altid sikret en emballage i høj kvalitet. Vi anvender primært producenter inden for EU og helts så tæt på Danmark, som muligt for at undgå unødvendig spild af ressourcer, som blandt andet opstår når man transporterer varer langt. I vores sortiment finder du både bobleplast i 45 og 85 my folie. Så skal du bruge en plast, som er ekstra kraftigt kan du også få det her.

Den feminine folie
Den flotte pink eller lyserøde bobleplast har den egenskab at den er antistatisk og den har i årevis tjent det formål at beskytte elartikler under transport og forsendelse. Farven signalerer, at folien under fremstillingen er tilsat antistatiske midler, så du risikofrit kan bruge den til emballering af el-artikler. Vi ser dog mere og mere at denne farverige bobleplast også er ideel til andre formål, blandt andet til forsendelser som man ønsker at give et feminint præg. Den lyserøde bobleplast egner dig dermed vældig godt til unboxing videoer - altså videoer af folk, der pakker nye produkter ud.

Bestil allerede i dag – vi leverer altid ordren hurtigt

Pris pr. stk. 230,00 DKK  u/Moms
rulle
Pris pr. stk. 350,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 78,00 DKK  u/Moms
rulle
Pris pr. stk. 150,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 125,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 210,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 275,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 430,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 365,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 430,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 600,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 530,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 830,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms