Boblefolie med antistatisk effekt!

Antistatisk boblefolie er fremstillet i polyethylen og er beregnet til stødabsorbering og beskyttelse af elektronik. Det er let at se, at boblefolien er antistatisk behandlet, da boblefolien er pink. Boblefoliens lette vægt gør at materialet er økonomisk at bruge og let at håndtere.

Ud over den specielle antistatiske effekt denne bobleplast har, har den derudover naturligvis også de samme fordele, som den almindelige bobleplast. Det vil sige, at den er stødabsorberende og yder god modstand mod fugt, snavs og støv.

Meget holdbar emballage
Boblefolie har en god holdbarhed hvilket gør den yderst velegnet til langtidsbeskyttelse under transport og lagring.

Farven pink
Antistatisk boblefolie er altid pink, da farven indikerer, at den er antistatisk. Denne farve har også gjort denne type boblefolie populær til en helt anden type af forsendelser end den tiltænkte - elektronik. Mange kunder er nemlig begyndt at bruge denne flotte farve bobleplast til i stedet for den almindelig "kedelige" transparente, da lyserød giver et flot look til dine forsendelser.

Pris pr. stk. 280,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 189,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,99 DKK  u/Moms

Bobleplast til gode priser

Hos ALBE Emballage A/S sikrer vi først og fremmest at vores varer er i en god og kraftig kvalitet så de kan beskytte varerne under transport og forsendelse. Desuden er det vigtigt for os at vores produkter produceres under gode forhold som overholder alle krav til arbejdsmiljø etc. Derudover er det naturligvis også en vigtig faktor at vi kan levere emballage til gode priser, som er attraktive for vores kunder. 

Vi har i mange år forhandlet boblefolie, hvilket har gjort at vi har fundet en rigtig fin balance i de ovenstående punkter. Er du på udkig efter en boblefolie i en høj og holdbar kvalitet til den bedste pris? Ja, så er du kommet til det helt rette sted.