Boblekuverter kan anvendes til forsendelse af et hav af forskellige produkter, alt lige fra vareprøver, bøger, fotos mv. til ure, smykker og reservedele m.m. Én af fordelene ved boblekuverter er deres lette vægt, som især er nyttig ved forsendelse med PostNord, da boblekuverternes lette vægt holder prisen på forsendelse nede. Desuden får du med boblekuverter en god emballage til beskyttelse af dine varer til en god pris. Med boblekuverter får du derfor optimal beskyttelse og lave omkostninger på forsendelsespriser.

Hos Albe Emballage A/S leverer vi som standard hvide boblekuverter i mange forskellige størrelser. Skal du bruge boblekuverter i en anden størrelse, kan vi også sagtens klare den. Kontakt os endelig for at høre mere, så vi sammen kan finde de helt rigtige boblekuverter til dig. 

Boblekuverter til beskyttelse af sarte genstande
Boblekuverter er den ultimative beskyttelseskonvolut, som består af en almindelig konvolut foret med bobleplast. De er fleksible og stødabsorberende, og det at de er  udstyret med boblefolie, gør boblekuverter ideelle til beskyttelse af sarte og skrøbelige genstande. Luftboblerne sørger for at give dine varer optimal beskyttelse samtidig med, at de forhindrer fugt i at trænge ind. Brug for eksempel boblekuverter til at sende bøger, smykker eller små genstande i glas og keramik. Husk dog, at boblekuverter egner sig bedst til flade genstande, som ikke får kuverten til at bule for meget ud på midten. 

Boblekuvert med tryk på
Ønsker du at få logo eller andet tryk på dine boblekuverter, så kan vi sagtens også klare den. Vi tilbyder boblekuverter med tryk i mange forskellige størrelser og kan sagtens producere dem, selvom det er i små mængder. Ønsker du at få tryk på, så kontakt os for yderligere information.

Model/varenr.: 240011
Pris pr. stk. 0,65 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240012
Pris pr. stk. 0,60 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240021
Pris pr. stk. 1,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240031
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240013
Pris pr. stk. 1,20 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240108
Pris pr. stk. 1,65 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240102
Pris pr. stk. 3,30 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240100
Pris pr. stk. 3,15 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240081
Pris pr. stk. 1,75 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240015
Pris pr. stk. 2,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,25 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240041
Pris pr. stk. 1,65 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240051
Pris pr. stk. 2,35 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240107
Pris pr. stk. 2,70 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240109
Pris pr. stk. 3,10 DKK  u/Moms

Lær mere om boblekuverter

Bliver du overvældet af alle de muligheder der er, når det kommer til kuverter? Boblekuverter kommer i mange forskellige dimensioner, farver, materialer og priser, og det kan være svært at finde frem til de helt rette. Når det kommer til boblekuverter, passer én størrelse ikke til alle. Det giver sig selv, at det helt og holdent afhænger af de varer eller ejendele, du har tænkt dig at sende afsted.

Her på siden vil vi prøve at guide dig gennem alle mulighederne og vi håber at kunne hjælpe dig et bedre overblik over de mange typer af boblekuverter der findes. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne konsulenter på området, som meget gerne vil hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den kuvert, der passer til dine behov.

Hvorfor vælge en boble kuvert til forsendelse?
Hvis du har noget skrøbeligt, som skal sendes, er boblekuverter et rigtigt godt valg da de små luft puder giver en virkelig god beskyttelse af varerne. Undersøgelser viser, at små pakker smides, kastes og håndteres 27 gange i en envejsforsendelse. Det er derfor meget vigtigt at du bruger en god beskyttende emballage således at varen ikke går i stykker undervejs. Med boblekuverter får du den nødvendige beskyttelse samtidig med at de er utrolig lette og derfor ikke får forsendelsesomkostningerne til at stige markant. 

Boblekuverter er ideelle til sikker transport af vigtige flade genstande - såsom bøger, smykker etc.. fordi de yder så god stødabsorberende effekt. Skal du sende større genstande eller meget skrøbelige genstande skal du måske i stedet overveje en pakke med kassefyld. 

Hvilken størrelse boblekuverter skal jeg vælge?
Der er to dimensioner, der skal overvejes, når du vælger størrelse på dine boblekuverter. Når der er tale om en boblekuvert, vil de udvendige dimensioner afvige fra de indvendige dimensioner, fordi bobleplasten optager en del plads inde i kuverten. Derfor skal du passe på ikke at vælge for små boblekuverter. 

For at vælge den rigtige størrelse boblekuvert, skal du overveje de udvendige dimensioner for forsendelsesomkostninger såvel som de indvendige dimensioner, så dit produkt passer ind. Husk at give plads nok til, at dit produkt kan passe komfortabelt ind i kuverten. Omvendt må dine boblekuverter heller ikke blive for store, og levne for meget plads omkring produktet, da du så kan risikere, at det hopper eller glider rundt i konvolutten under forsendelsen. Med den rigtige størrelse får du den bedste beskyttelse og den billigste pris.