Her finder du altid høj kvalitet til en god pris
Poser produceret af boblefolie - altså boblefolieposer har den fordel at de ud over at have den gode beskyttende effekt fra boblefolien samtidig giver dig mulighed for en hurtig og nem pakkeløsning til dine forsendelser. Vælg mellem vores almindelige boblefolieposer eller vores bobleposer med limluk, som nemt kan lukkes helt uden brug af tape.

Ud over de ovenstående typer, tilbyder vi desuden også en antistatisk udgave af boblefolieposer. De antistatiske poser har den den velkendte pink farve, som vi også ser på den antistatiske boblefolie på rulle. Antistatiske boblefoliepose er yderst velegnet til forsendelse af elektriske komponenter. Men den kan i princippet anvendes til indpakning og beskyttelse af alle typer af produkter. Er du ude efter en emballage, som skiller sig lidt ud fra mængden? - så er den flotte lyserøde farve også værd at overveje på grund af dens udseende.

ALBE Emballage A/S har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage. Har du brug for råd og vejledning til valg af boblefoliepose, så kontak os endelig. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring hvilken emballage der passer bedst til forsendelse af dine produkter.

Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,99 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,15 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,70 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,90 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,15 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,25 DKK  u/Moms