Beskytter dine forsendelser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Tip n Tell

Vil du sikre at dine varer står på under hele forsendelsen?
Med denne ​Tip N' Tell indikator også kaldet vælte indikatoren, afsløres det hurtigt om kassen har været tippet / væltet under transporten. I tilfælde af at varen har været væltet under transporten vil den blå farve i pilespidsen (ved ca. 60˚) nemlig flyde ud. Det vil sige at fragtmanden eller andre der håndterer forsendelsen ikke "bare" kan rejse kassen op igen som om intet er sket.

Indikatoren monteres udvendigt på din forsendelse, så fragtmanden og andre der håndterer godset tydeligt kan se at de skal passe ekstra godt på forsendelsen. For at give indikatoren ekstra opmærksomhed leveres den med en advarselsetiket som også monteres på forsendelsen.

Hvor anvendes denne typisk?
Tip n tell indikatoren kan selvfølgelig anvendes til alle former for varer, men er mest populær til forsendelse af varer som f.eks. batterier, computere, motorer mv., som alle har det til fælles at de SKAL stå op. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Stort udvalg af etiketter

Ud over Tip N Tell indiktoren finder du selvfølgelig også Shockwatch shockindikator og Tiltwatch vippeindikator i vores sortiment. Ens for alle typer af indikatorer er, at de er med til at beskytte dine varer under forsendelsen, så de ikke bliver udsat for hverken stød eller at blive vendt på hovedet. Men der er også mange andre typer af etiketter som kan være med til at beskytte dine varer under forsendelse, f.eks. anvendes de mange forskellige typer af forsendelsesetiketter som f.eks. forsigtig glas, brug ikke kniv mv. til et hav af forskellige typer forsendelser. Er du i tvivl om hvilken type etiket eller indikator du skal bruge er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne rådgivere sidder altid klar ved telefonen på tlf. 44 68 07 07 eller på mail: albe@albeemballage.dk

Andre emballager til beskyttelse

Til beskyttelse af forsendelser under transport findes der ud over ovenstående etiketter og indikatorer også en lang række emballager som kan hjælpe til med at sikre at varen kommer sikkert frem under transport. Her kan bland andet nævnes emballager, som boblefolie, kassefyld og bølgepap mv., klik her for at se vores udvalg af bølgepap.

Du opnår den bedste beskyttelse af dine varer ved først og fremmest at sikre, at indholdet ikke kan bevæge sig. Det kan derfor anbefales at man anvender en passende størrelse papkasse og at der anvendes tilstrækkeligt kassefyld, så varerne er fikseret under håndtering og transport. For skrøbelige produkter, som f.eks. elektronik, glas, mv. er det desuden vigtigt at hver genstand er pakket ind separat, desuden må de heller ikke placeres for tæt på papkassens top eller bud, sider eller hjørner. Du kan læse mere om emballage til beskyttelse i kategorien "Beskyttelse".

Emballage til beskyttelse