Tiltwatch® vippeindikator giver dine forsendelser en ekstra beskyttelse

Tiltwatch® vippeindikator gør, at du hurtigt og nemt kan aflæse om dine forsendelser er blevet behandlet korrekt under transporten. Hvis forsendelsen har været vippet mere end 45 grader, bliver indikatoren nemlig rød. Tiltwatch® anvendes bl.a. ved forsendelse af produkter som afskårne blomster, elektronikpaneler, computere, gear, motorer og batterier som skal transporteres i opretstående stilling.

Øget krav om fejlfri leverancer
De øgede krav til fejlfri leverancer har gjort det ikke altid er nok at placere passive forsendelsesetiketter med på emballagen. Med Tiltwatch® har du mulighed for, til en fornuftig pris, at få en pålidelig løsning til kontrol og overvågning af dine forsendelser. Tiltwatch® er en top avanceret overvågningsenhed som viser rødt, hvis din forsendelsen har været vippet om på siden eller vendt helt på hovedet. Normale bevægelser eller vejrystelser har ingen effekt på denne indikator og den udløses heller ikke, selv om et fly letter i en skarp vinkel.  

Sådan gør du:
Tiltwatch® påsættes nemt i én enkel arbejdsgang. Når den klæbende bagside fjernes, aktiveres enheden automatisk. Når enheden er aktiveret, kan den ikke nulstilles og det er umuligt at deaktivere den.  Som ekstra sikkerhed sidder aktiveringsmekanismen ind mod forsendelse hvilket sikrer den mod utilsigtede indgreb og miljøpåvirkninger. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

0 anmeldelser

Til ekstra beskyttelse af dine varer

Model/varenr.: 210174
0 anmeldelser

Til ekstra beskyttelse af dine varer