Bredt udvalg af strækfilm i håndruller 

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget bredt udvalg af strækfilm i håndruller, som også kaldes håndstrækfilm og er særdeles velegnet til manuel indpakning og stabilisering af papkasser og andet pallegods og kan med fordel anvendes sammen med en dispenser til håndstrækfilm, som gør filmen lettere at montere. Det kan ofte virke uoverskueligt at finde lige præcis den type, som egner sig bedst til pakkeopgaven, her står vi hos ALBE Emballage A/S naturligvis altid til rådighed og tager gerne en uforpligtende snak omkring hvilken type strækfilm du skal bruge.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Kæmpe udvalg af håndstrækfilm

Altid høj kvalitet til en god pris
Håndstrækfilm leveres i mange forskellige typer og kvaliteter. For at kunne tilbyde alle vores kunder, uanset behov og mængde den mest optimale æøsning til lige netop deres behov lagerfører vi et meget bredt udvalg af strækfilm i håndruller, både cast, blæste og forstrukne.

Skån dine medarbejdere – vælg en let type
Der er mange fordele ved at vælge en forstrukken håndstrækfilm frem for de almindelige typer. En rigtig vigtig fordel er at en rulle kun vejer halvt så meget, som en traditionel rulle, hvilket forbedrer arbejdsforholdene markant for dine medarbejdere. Samtidig har filmen en overlegen belastningsstabilitet, strækfilmen er meget robust og går derfor ikke i stykker ved tab eller stød. Vælger du den kerneløse skåner du miljøet og kan desuden drage fordel af maksimal ydelse med lav vægt og nul affald.

Maskinruller

Hos ALBE Emballage A/S finder du også alle former for strækfilm i maskinruller. Vi er Danmarks mest fleksible og troværdige leverandør af emballage, hvilket kommer vores kunder til fordel ved at de altid kan være sikre på at få en ensartet høj kvalitets emballage og samtidig til en rigtig god pris. Vores program af strækfilm er nøje udvalgt ud fra vore og vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris.