Fødevareemballage

Eksperter i emballage til fødevareindustrien

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Din professionelle samarbejdspartner
FødevareemballageFødevareemballager er ét af de områder hvor vores rigtig store styrker ligger. Hos ALBE Emballage A/S har vi en meget bred viden indenfor fødevaregodkendt emballage og dokumentation, hvilket er din garanti for at kvaliteten er høj og at vores sortiment altid er opdateret og klar til at imødekomme vores kunders behov for emballage i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. I mange år har vi samarbejdet med nogle af Danmarks førende fødevareproducenter, hvor vi fungerer som hovedleverandør af emballage. I vores sortiment finder du et stort udvalg af emballagematerialer egnet til kontakt med fødevarer læs mere om udvalgte varer nedenfor.

 

Blot et udvalg af hvad vi kan levere

Snor og reb
Snor og reb

Vakuumposer
Vakuumposer

Wicketposer
Wicketposer

Pallehætter mv.
Plast til kontakt med fødevarer

Manillamærker
Manillamærker

Poser
Poser

Poser til direkte kontakt med fødevarer

plastposerI vores sortiment finder du plastposer, lynlåsposer, vakuumposer, wicketposer mv. egnet til kontakt med fødevarer. Fødevareposer leveres i et utal af varianter, så uanset om du har brug for en pose til brød, kød, frugt, grønt eller noget helt femte, så har vi en pose, som passer nøjagtig til det formål den skal anvendes til. Alle vores fødevareposer opfylder naturligvis den gældende lovgivning for kontakt med fødevarer.

LynlåsposerDu kan få poser med eller uden fals, med perforering, som wicketpose eller løse i karton. Poserne leveres desuden i forskellige plasttyper, det er derfor en god ide at trække på vores mange års erfaring og kompetencer inden for dette område. Du kan søge ydeligere information om poser og sække på hjemmesiden, du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til en af vores kompetente rådgivere på tlf. 44 68 07 07.

 

Baconpapir / fedtbestandigt papir

Fedtbestandigt papir

Baconpapir er en speciel indpakningspapir, som er egnet til høje temperaturer i ovn, tåler vand og er egnet til direkte kontakt med fedtholdige fødevarer.
Baconpapiret har en unik barrierecoating, som ikke indeholder perfluoroktansyre (PFOA).
Papiret er egnet til direkte kontakt med fødevarer og kan bla. anvendes i fastfood branchen som emballage til hamburgere og pommes frites. Papiret er også velegnet til at omdanne til papirposer, som bl.a. kan bruges i bageriindustrien.

Papiret er 100% genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt

Baconpapiret leveres i ruller og i ark og kan fremstilles så det passer til lige netop dit behov. Udover baconpapir leverer vi desuden også lamineret papir (egnet til eks. Fisk), barriere papir (egnet til konvertering) samt papir med voks (egnet til fødevareindpakning). Kontakt os for ydeligere information.

 

Plast egnet til kontakt med fødevarer

PallehætterSkal du bruge Krympehætter, pallehætter, plast ark, sække mv. egnet til kontakt med fødevarer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi et bredt udvalg af plast egnet til kontakt med fødevarer, som leveres fra dag til dag ved bestilling inden kl. 13. Desuden leverer vi et bredt udvalg af plast i specielle størrelse tilpasset, så de passer lige præcis til den enkelte kundes behov. Det kan enten være plastposer til fødevarer med logo eller andet trykkrympehætter eller pallehætter i specielle størrelser mv. Du kan se vores store udvalg af plastemballage - Klik her.

 

Vi rådgiver og vejleder gerne

Ring på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere indenfor det pågældende område. Ønsker du at vide mere om fødevareemballage og lovgivningerne omkring emballage der kommer i kontakt med fødevarer, vil vi anbefale dig at læse vores Fødevareemballage Guide - Klik her

Vi er en pålidelig og kompetent leverandør af emballage til fødevareindustrien

Hos ALBE Emballage A/S får du landets bedste rådgivning
Vi står klar til at servicere og vejlede dig både med hensyn til emballage valg og mængde, men også med rådgivning og information omkring regler og lovkrav indenfor emballage egnet til kontakt med fødevarer.

Vigtigt at kende produkter og leverandør
Albe Emballage A/S er kendte for vores kvalitet, troværdighed, ansvarlighed og leveringssikkerhed og leverer et bredt udvalg af fødevareemballage. Når du køber emballage til kontakt med fødevarer hos os, kan du være sikker på at alle papirer altid er i orden og at produktet overholder den gældende danske og europæiske lovgivning for emballager der kommer i direkte kontakt med fødevarer.

Vi har en bred og dyb viden indenfor området, du er derfor i helt sikre hænder når du køber din fødevareemballage gennem os.

Se fødevarestyrelsens kontrol rapport - Klik her
Fødevarestyrelsen kontrolrapport

 

Reglerne for produkter der kommer i kontakt med fødevarer

Egnet til kontakt med fødevarerOverordnet set må produkter der kommer i kontakt med fødevarer ikke skade menneskers sundhed og de må ikke ændre fødevarens smag eller lugt. Dette er beskrevet i EU-Forordning 1935/2004, der angiver de generelle retningslinjer. Reglerne omfatter alle materialer og genstande til kontakt til fødevarer, uanset om det er direkte fødevareemballage, madkasser, grydeskeer, køkkenmaskiner eller lign.

Der stilles konkrete krav til materialet

Lovgivningen er opbygget således at der stilles krav i henhold til det materiale, som kommer i kontakt med fødevaren. Dermed fås de mest konkrete krav, som man kan vurdere sit produkt i forhold til. Plast er det bedst regulerede materiale og der har eksisteret regler for området i mange år. EU-Forordning 10/2011 beskriver de specifikke krav, der er til plast. For glas og porcelæn findes der f.eks. ligeledes konkrete krav til, hvordan man lever op til den overordnede lovgivning.

Migrationstest

Alle emballager til kontakt med fødevarer skal testes for total migration. En total migrationstest giver en værdi for hvor stor en stofmængde et produkt totalt set afgiver til fødevaren. Den totale migrationstest siger ikke noget om hvilke stoffer der er tale om, det gør den specifikke migrationstest derimod. Den specifikke migrationstest fortæller noget om, hvor stor en mængde af et givent stof, der vandrer over i fødevaren ved kontakt med produktet. Hvis man får oplyst, at en plast udelukkende består af stoffer, der ikke har specifikke migrationsgrænser, vil en total migrationstest være tilstrækkelig, men hvis et produkt indeholder et eller flere stoffer med specifikke migrationsgrænser, skal det dokumenteres, at disse grænser er overholdt.

 

Hold øje med mærkerne Fødevareegnet emballage

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du selv mulighed for at se hvilke emballager der er egnet til fødevarekontakt. Fødevareemballagen er nemlig altid mærket med glas og gaffel ikonet. Ikonet viser at emballagen er egnet til at komme i direkte kontakt med fødevarer og overholder dansk og europæisk lovgivning.

Altid glade smileys Glad smiley

Se fødevarestyrekses kontrol rapport ved at klikke op ikonet nedenfor 
Se kontrol rapport

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk