HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Beskyttelsesemballage fra ALBE
For at være sikker på at dine varer kommer godt frem til kunden er det vigtigt ikke at gå på kompromis med beskyttelsen af forsendelsen. I vores sortiment finder du en lang række emballager til beskyttelse, som f.eks. boblefolie, bølgepap, skumfolie mv. – alle designet til at eliminere beskadigelse af dine produkter. Hvad enten der er tale om små eller store, lette eller tunge produkter, så finder vi en emballage til optimal beskyttelse af dine varer.

Model/varenr.: 220009
Pris pr. stk. 375,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 78,00 DKK  u/Moms
rulle
Pris pr. stk. 150,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 210,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 275,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 365,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 430,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 530,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 280,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 750,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 690,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300041
Pris pr. stk. 70,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300042
Pris pr. stk. 99,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 312002
Pris pr. stk. 74,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 312004
Pris pr. stk. 135,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 312006
Pris pr. stk. 210,00 DKK  u/Moms

Beskyttende emballage
Der findes mange forskellige typer af emballage til beskyttelse af varer og de har hver deres egenskaber. Boblefolie er yderst velegnet til at beskytte lette genstande - pak eventuelt i flere lag for at sikre at genstanden er helt beskyttet på hjørner og kanter. Du skal være opmærksom på at elektroniske genstande altid bør pakkes i antistatisk emballage, i vores sortiment finder du bl.a. antistatisk boblefolie. Til indpakning af lette genstande er skumfoam også et oplagt valg. Skumfoam er et let og blødt materiale, som har enestående støddæmpende egenskaber og har den fordel at det ikke ridser. Til genstande med uregelmæssige former og skarpe hjørner er bølgepap yderst velegnet til at pakke med.

Emballage med beskyttende og støddæmpende effekt
For at beskytte varerne bedst muligt under transport, er det vigtigt at papkassen fyldes ud, så varen ligger fast og ikke bevæger sig rundt. Brug derfor en passende størrelse papkasse samt tilstrækkelig med kassefyld, så dine varer er fikseret under transporten. Til støddæmpning og beskyttelse af dine varer kan kan der benyttes flere forskellige typer emballage. 

Polstrende emballage
Ved polstring menes et blødt eller eftergivende materiale, som benyttes til at udfylde, forme eller beskytte det emballerede produkt samt gøre det nemmere at håndtere. Har du skrøbelige varer som skal sendes i en kasse, opnår du størst beskyttelse af dine varer ved at sikre, at indholdet ikke kan bevæge sig. Til dette formål kan du bl.a. anvende papirfyld eller stjernefyld. 

Produkt

Beskrivelse

 Anvendelsesområder

Fordele

Boblefolie Boblefolies fås i mange forskellige størrelser og typer, bl.a. med og uden papir samt i antistatiske udgaver. Anvendes når der kræves god beskyttelse af dine produkter. Egner sig til indpakning og forsendelse af alle varer Boblefolie er et støddæmpende og let materiale, der takket være dets høje fleksibilitet meget let at anvende.
Bølgepap Bølgepap fås i forskellige bredder, lige fra helt smalle ruller til store brede ruller samt i ark. Bølgepap er yderst velegnet til beskyttelse og indpakning af stort set alle typer forsendelser samt som mellemlæg. Bølgepap er miljøvenligt
Kassefyld  Leveres i poser. For at gøre pakningen lettere kan det anbefales at bruge en aftapningstud. God til hurtig udfyldning af papkasser til fiksering og beskyttelse af forsendelser mod stød og slag. Kassefyld er en økonomisk og god løsning som pakkefyld.
Papir Kassefyld Leveres i smart dispenser boks samt i ruller til maskiner. Yderst velegnet til at fylde papkasser med med for meget luft. Papiret er miljøvenligt og mærket med Der Balue Engel. Kan integreres i stort set alle indpakningsprocesser og omkostningerne er lave.
Skumfoam Skumfoam i ruller leveres i flere forskellige størrelser og er et let, blødt og elastisk materiale. Giver en god overfladebeskyttelse og har desuden støddæmpende egenskaber. Skumfoam er yderst velegnet til beskyttelse af sarte genstande.