Enkelt armeret filamenttape til en god pris

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Enkeltarmeret filamenttapeStort udvalg af enkeltarmeret filamenttape
Enkeltarmeret filamenttape også kaldet mono armeret filamenttape er en glasfiberforstærket filamenttape, som har armering i længderetningen, hvilket giver tapen en ekstra god trækstyrke før brud.

Ekstra STÆRK tape
Filament tape er særdeles velegnet til pakning af tunge forsendelser, bundtning og lukning af kartoner samt forsegling af emballage. Filament tape er en meget kraftig tape, forstærket med polyester tråde. Filamenttape er stærkt klæbende og med høj trækstyrke. I vores sortiment finder du også krydsarmeret filamenttape i flere forskellige bredder.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 113301
1 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113321
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113331
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113381
1 anmeldelser

18 ruller pr. karton

Model/varenr.: 113311
0 anmeldelser

60 ruller pr. karton

Husk også en tapedispenser til filamenttape

Dispenser til filamenttapeHos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af tapedispensere, så her har du mulighed for at finde en tapedispenser til din tape uanset hvilken type tape du bruger. Det kan være svært at skære filamenttapen over, derfor gør det arbejdet med tapen langt lettere hvis du anvender en tapedispenser beregnet til brug sammen med filamenttape. I kategorien "dispensere til filamenttape" finder du flere forskellige typer. Er du i tvivl om hvilken én du skal vælge er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til en af vores kompetente rådgivere på området på tlf. 44 68 07 07.