Blæst strækfilm i håndruller

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Vælg en blæst strækfilm
Som tommelfingerregel kan man sige at blæst håndstrækfilm med fordel kan anvendes til tungt og fast gods. Blæst strækfilm har en høj brudstyrke og større klæbefunktion end cast strækfilm. Den blæste strækfilm kan med fordel anvendes til paller der kræver meget stabilisering eller med emner, som er ujævne. Skal du bruge en håndstrækfilm til let og blødt gods kan du eventuelt tage et kig på vores cast strækfilm i håndruller.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 130121
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 4 rl. pr. karton

Model/varenr.: 130301
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 4 rl. pr. karton

Model/varenr.: 130351
0 anmeldelser

Klar strækfilm i håndruller / 4 rl. pr. karton

Strækfilm maskinruller

Hos ALBE Emballage A/S finder du alle former for strækfilm i maskinruller og strækfilm i håndruller. Vi er Danmarks mest fleksible og troværdige leverandør af emballage, hvilket kommer vores kunder til fordel ved at de altid kan være sikre på at få en ensartet høj kvalitets emballage og samtidig til en rigtig god pris. Vores program af strækfilm er nøje udvalgt ud fra vore og vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris.

Vi har i mange år haft meget fokus på at kunne optimere strækfilmforbruget hos vores kunder, så de på den måde kan få mest for mindst. Det kræver både en stor viden og erfaring inden for området, men også at man kan levere strækfilm i den rigtige kvalitet. Og det må man sige at vi kan hos ALBE Emballage A/S. Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit strækfilm forbrug.