Stort udvalg af armeringstape

Armeringstape HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb armeringstape til en god pris
Armeringstape er er selvklæbende glasfibervæv, som blandt andet anvendes til opsætning af gipsplader, til forsegling af revner og pladesamlinger samt reparation af skader. Armeringstape har en meget høj diagonal styrke og det stærke væv forhindrer, at kanterne splitter.

Spar tid ved brug af armeringstape
Det er ofte tidsbesparende at anvende armeringstape, da det ofte kun er nødvendigt med én spartling i stedet for to gange, når der anvendes spartelremse af papir. Skal du bruge malertape, kan du også få det med. Vi lagerfører nemlig et bredt udvalg af malertape i forskellige kvaliteter og bredder. Se mere i kategorien "Malertape".

Armeringstape ALBE Emballage A/S

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 113901
0 anmeldelser

Til spartling af gipsplade samlinger samt reparation af skader

Model/varenr.: 113911
0 anmeldelser

Til spartling af gipsplade samlinger samt reparation af skader

Se også vores store udvalg af materialer til afdækning

Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af materialer til afdækning af gulv, møbler, døre og vinduer. Selve afdækningen er mindst lige så vigtig, som selve malerarbejdet. Anvend f.eks. afdækningstape fra ALBE Emballage A/S til at afdække vinduer, døre, vinduer, stikkontakter mv. Afdækningstapen fås i flere forskellige kvaliteter og bredder. For at undgå uhensigtsmæssige stænkpletter, kan gulvet med fordel afdækkes med afdækningsfilt, afdækningsplast eller afdækningspap mv. Se hele vore store udvalg af materialer til afdækning - Klik her.

Afdækning