Afspærringsbånd og advarselstape med og uden tryk

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Stort udvalg af afmærkningsbånd og advarselstape
Hos ALBE Emballage A/S finder du alle former bånd og tape. Ved at anvende de rigtige forholdsregler, kan man undgå mange ulykker og arbejdsskader, brug derfor sikkerhedstape, advarselstape emmer bånd, når du skal eller afmærke risikoområder mv. I vores sortiment finder du et stort udvalg af materialer til formålet.

Markering og advarselstape
Advarselstape anvendes til alle former for afmærkningsopgaver, hvor der er behov for at klæbe markeringen på f.eks. en væg eller på gulvet. Dette kan være i forbindelse med opmærkning af maskiner og udstyr, kørebaner, farlige områder mv.

Afmærkningsbånd med trykAfspærringsbånd uden klæb

Afmærkningsbånd også kalde afspæringsbånd er folie uden lim. Afspærringsbånd anvendes til mange forskellige formål, hovedsageligt til udendørs arrangementer, som f.eks. e formål, bl.a. ved udsalg, vejarbejde, byggeri, sportsstævner, koncerter, ulykker, fødselsdagstilbud m.v.

Afspærringsbånd med tryk
Afspærringsbånd med tryk er en god og billig løsning for dekorering af butiksvinduer mv. Vi leverer mange former for afmærkningsbånd med specialtryk også kaldet reklamebånd i flere forskellige størrelser og tykkelser. Båndet leveres med op til 6 farvet tryk. Læs mere om tryk på afmærkningsbånd i menuen "Emballage med tryk".

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Model/varenr.: 110026
0 anmeldelser

Gul og sort tape

Model/varenr.: 110010
1 anmeldelser
2 anmeldelser

Alle former for bånd med tryk
Leveres med op til 6 farvet tryk

Model/varenr.: 111902
0 anmeldelser

Hvid tape med rød tryk

Model/varenr.: 110024
0 anmeldelser

Hvid tape med rød tryk