Mellemlægspap

Mellemlægspap af testliner med PE

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S er vi lagerførende i et bredt udvalg af mellemlæg og palleark i papir, karton og bølgepap. mellemlæget findes i mange forskellige størrelser, tykkelser og kvaliteter. Ens for alle varerne er, at de er i høj kvalitet til en yderst konkurrencesdygtig pris.

Testliner med PE

PE belagte ark (belægning på den ene side) anvendes primært som et stænk–, smuds– og fugtafvisende palleark.
PE belagte ark anvendes typisk i produktioner med mel, mælk, sukker, cement, flisemørtel og andre pulverprodukter.

Gramvægte: 150 – 200 g/m² + 0,15 µ PE
Der er 750 kg pr. palle.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07

Total leverandør af emballage til indpakning og forsendelse

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af emballage til sikring og beskyttelse af dine varer under opbevaring og transport. For at gøre det så nemt, som muligt for vores kunder har vi et meget bredt sortiment af emballage artikler.

Det er vigtigt for os at hver enkelt kunde får lige præcis den emballage, som er nødvendig for at sikre varerne på bedst mulig vis samt at løsning økonomisk er god. Vores kompentente og erfarne medarbejdere står altid parat til at rådgive og vejlede, så har du spørgsmål, så ring endelig på tlf. 44 68 07 07.

Beskyt dine varer under forsendelse

Det er vigtigt at varerne er forsvarligt pakket ind under forsendelse. Da hver enkelt pakkeopgave har sine udfordringer er det vigtig for os som leverandør af emballage at føre et meget bredt udvalg af f.eks. emballage til beskyttelse for at dække alle kunders behov. I kategorien beskyttelse finder du alt lige fra boblefolie, bølgepap og skumfoam til stjernefyld og kantlister i plast. Læs mere under den enkelte varekategori.

Emballage til beskyttelse