Luk dine poser nemt og hurtigt med en tapedispenser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Tapedispenser til poselukning
Med disse poselukkere til tape får du hurtigt og nemt lukket dine poser. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af poselukkere i høj kvalitet til gode priser – husk også at købe en god tape til lukningen.

Vi er lagerførerende af mange forskellige typer tape, herunder selvfølgelig også tape til poselukkere. Er du i tvivl om hvilken type tape der egner sig bedst til dit behov, så kontakt os endelig. Vores kompetente rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 119821
0 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119811
1 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119851
0 anmeldelser

Op til 19 mm tape

Model/varenr.: 119861
1 anmeldelser

Op til 19 mm tape inkl. tung fod

Model/varenr.: 119801
1 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119810
0 anmeldelser

Op til 15 mm tape

Saml alle dine indkøb ét sted

Som kunde hos ALBE Emballage A/S er det hurtigt og nemt at få overstået dine emballage indkøb. Hos os finder du stort set alle former for emballage til indpakning og forsendelse af varer. Vi er ekstra stærke på flere områder, ét af dem er tape. Vi lagerfører et MEGET bredt udvalg af tape, både pakketape, malertape, strappingtape, tape med tryk og meget mere. 

Pakketape til alle behov
Pakketape med høj klæbeevne er perfekt til hurtigt at lukke og stabilisere dine papkasser inden forsendelse og med den rette pakketape samt dertilhørende tapedispenser er papkassen lukket i et snuptag. Vælg eventelt at få lavet pakketapen med dit logo tryk på, på den måde kan dine kunder altid genkende dine pakker og tape med tryk er en forholdsvis billig reklame. Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af pakketape alle sammen også med tryk på.

Hvis du er i tvivl om hvilken type pakketape, der passer til dit behov er du altid velkommen til at kontakte vores specialister på tlf: 44 68 07 07.