Stort udvalg af poselukkere til tape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Nem og hurtig lukning af dine plastposer
Hos ALBE Emballage A/S finder du alt hvad du skal bruge til at lukke dine plastposer. Luk f.eks. dine poser hurtigt og nemt med en af disse poselukkere til tape. I vores sortiment finder du flere forskellige poselukkere, som passer til tape i flere forskellige bredder og med forskellig antal meter på. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 119821
0 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119811
1 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119851
0 anmeldelser

Op til 19 mm tape

Model/varenr.: 119861
1 anmeldelser

Op til 19 mm tape inkl. tung fod

Model/varenr.: 119801
1 anmeldelser

Op til 12 mm tape

Model/varenr.: 119810
0 anmeldelser

Op til 15 mm tape

Bredt udvalg af poselukkere i høj kvalitet

ALBE Emballage A/S har siden 1981 hvor firmaet blev grundlagt leveret tape samt dertilhørende tapedispensere. Vores mange års erfaring inden for dette område har gjort at vi i dag kan tilbyde vores kunder et meget bredt og nøje udvalg af kvalitets taper og tapedispensere, som dækker hvert enkelt kundes behov.

 

Poselukker til tape

Med en poselukker til tape er det hurtigt og nemt at få lukket dine poser. I vores sortiment finder du en poselukker til ethvert formål, bla. poselukker til 12 mm, 15 mm og 19 mm tape, poselukkere til store poser, ekstremt holdbare poselukkere, en poselukker med tung fod og meget mere. I vores sortiment finder du desuden også et kæmpe udvalg af tape til poselukkere. Tapen leveres i mange forskellige typer, farver, bredder og længder.

 

Kæmpe udvalg af små og store plastposer

Plastposer er en nem form for emballering af en lang række produkter. Hvad enten du har behov for at emballere store, små, lette eller tunge varer, finder du hos ALBE Emballage A/S en pose der passer. Vi lagerfører mange forskellige størrelser og tykkelser samt plastposer egnet til kontakt med fødevarer. Ens for poserne er, at de alle er yderst velegnede til lukning med en af vores poselukkere. Se det store udvalg af plastposer - Klik her

 

Få råd og vejledning fra en ekspert

Hos ALBE Emballage A/S sidder vores specialister altid klar ved telefonen til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning. Er der behov for det kigger én af vores konsulenter også meget gerne forbi din virksomhed til en gennemgang af dit behov, så i sammen kan finde frem til den løsning som dækker dit behov bedst muligt. Ring på tlf: 44 68 07 07 for ydeligere information.