Dispensere til filamenttape / strappingtape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb din tapedispenser til filamenttape her
Almindelige tapedispensere har problemer med at skære den stærke filamenttape eller strappingtape over. Derfor anbefaler vi at du anvender en tapedispenser beregnet til filamenttape og/eller strappingtape. Nedenfor finder du et udvalg af vores standard udvalg, har du spørgsmål, så kontakt os endelig enten på telefon eller mail.

Bredt udvalg af filamenttape
Vi lagerfører både enkelt armeret filamenttape og krydsarmeret filamenttape i flere forskellige bredder, klik på linket for at læse mere om vores store udvalg af filamenttape.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 119415
1 anmeldelser

Op til 19 mm tape

Model/varenr.: 119302
0 anmeldelser

Op til 50 mm tape

0 anmeldelser

Op til 75 mm tape

Filamenttape til en god pris

FilamenttapeSammen med en dispenser til filamenttape hører også en god filamenttape. Filamenttape er en meget kraftig tape, forstærket med polyester tråde. I vores sortiment finder du flere forskellige typer filamenttape både enkeltarmeret og krydsarmeret. Ens for alle typerne er at de er i en høj kvalitet og leveres til en yderst konkurrencedygtig pris. Filamenttape er særdeles velegnet til bundtning af tungere gods, sikring af paller samt lukning og forstærkning af papkasser.

Kraftig klæbeevne
Filamenttape har en høj trækstyrke og er stærkt klæbende. Tapen klæber f.eks. godt på pap, flere typer plastik og metal. I visse tilfælde kan man endda anvende tapen  i stedet for strappingbånd.

Vi rådgiver og vejleder gerne
Kan du ikke finde det du leder efter, eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon 44 68 07 07 eller mail: albe@albeemballage.dk, vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit emballage behov:)