Emballage til vin i pap

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb vinkartoner til en god pris her
Hos ALBE Emballage A/S finder du vinkasser/æsker i flere forskellige størrelser. Vinæsker er yderst velegnede til at præsentere dine vingarver i. Som standard leverer vi æsker, som passer til 1, 2, 3 eller 6 flasker. Skal du bruge noget specielt, så kontakt os endelig, efter behov kan vi specialfremstille unikke vinemballager, der passer til dine behov og ønsker til emballagens udseende og udformning.

Kasserne er fremstillet med ruder og hank som gør, at man kan se vinflaskens etiket samt gør æsken nem at håndtere. Vinæskerne er fremstillet i robust og slidstærk 1-lags bølgepap og leveres plano, så de kun optager meget lidt plads på lageret. 

Specialfremstillet vinemballage med logo
Ønsker du logo tryk eller andet tryk på din vinemballage, så er det også en mulighed. Når det kommer til emballage med tryk, er mulighederne mange. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få svar på eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

0 anmeldelser

Med automatbund

0 anmeldelser

Med automatbund

0 anmeldelser

Med automatbund

Pak dine gaver flot ind

Hos ALBE Emballage A/S finder du et hav af forskellige emballager til indpakning og forsendelse. Ud over det MEGET store udvalg af industri og transportemballage finder du også et hav af forskellige emballager til indpakning af f.eks. gaver. Inden for denne kategori finder du i vores sortiment bl.a. silkepapir, gaveæsker og kurve, træuld samt vinemballage.

Silkepapir i mange farver
Silkepapir findes i et hav af forskellige farver. Dermed er det muligt altid at finde en farve der passer til den enkelte forsendelse. Ud over de mange forskellige farver, leverer vi også silkepapir med glitter, i metallic farver, med mønster. Kig mere på siden silkepapir, hvor du kan se et udvalg af det vi kan levere. En vare der også passer godt il silkepapir er blandt andet også vores konfektionsæsker. Konfektionsæskerne er rigtig gode til forsendelse af tekstiler, men anvendes også til mange andre produkter. En smart egenskab ved denne kasse er dens udformning som gør, at den kan samles uden tape.