Bredt udvalg af topfolie i høj kvalitet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb topfolie hos ALBE Emballage A/S, her finder du et bredt udvalg af kvalitets emballage. Vores sortiment omfatter en bred vifte af alt lige fra plast, tape, pap til omsnøringsmaterialer og meget mere. Ens for alle varegrupperne er at de alle leveres i en høj kvalitet til en god pris. Dette gælder ikke mindst for vores topfolie, som er et område vi er rigtig gode til. 

Topfolie i special størrelser
Skal du bruge en speciel størrelse topfolie som du umiddelbart ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os endelig. Det kan sagtens være vi har den på lager alternativt kan vi få den produceret.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Beskyt oversiden af dine paller med topfolie

Topfolie er en folie fremstillet af Polyethylen og fås i flere forskellige størrelser og tykkelser samt i transparant / klar eller sort folie. Topfolie dækker toppen af pallen og beskytter den dermed mod fugt, støv og snavs både under transport og opbevaring. Topfolie kan også anvendes til en lang række andre formål, bl.a. som pallemellemlæg eller sammen med pallegummibånd.

 

TopfoliePå rulle eller i ark

Topfolie leveres som ark eller på rulle, perforeret eller i endeløse baner. Topfolie på rulle anvendes både til maskinel og manuel påføring, dog oftest til maskinel påføring. For at gøre arbejdet med rullerne nemmere kan det anbefales at anvende et stativ, som gør det nemmere at håndtere og skære rullen.

 

Strækfilm  Anvend topfolie sammen med strækfilm

Topfolie er perfekt til at dække toppen af en palle, der skal omvikles med strækfilm. I vores sortiment finder du et hav af forskellige typer strækfilm, både i håndruller og i maskinruller. Du kan læse mere om vores strækfilm ved at klikke her