Værktøj til strapbånd

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S finder du et MEGET bredt udvalg strapping værktøj, uanset om du skal bruge en manuel, automatisk eller en batteridrevet båndstrammer, så har vi en løsning der passer til dig. Alle værktøjerne har alle sammen det tilfælles, at de letter fastgørelsen af varer med strapbånd. I vores sortiment finder du både værktøjer til brug med eller uden plomber.

Er du i tvivl om hvilket værktøj der egner sig bedst til dit behov så kontakt os endelig, vi rådgiver og vejleder gerne.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

 

PET strapbåndHusk også strapbånd til dit værktøj

Få den optimale omsnøring til dit behov!
Lige som med værktøj til stramning, lukning og klipning af forskellige typer strapbånd, lagerfører vi naturligvis også en lang række forskellige typer strapbånd herunder f.eks. PP strapbånd, PET strapbånd og stålbånd. Alle typer bånd leveres i flere forskellige bredder, typer og kvaliteter. Ønsker du at læse mere om den enkelte type strapbånd og hvad vi kan tilbyde inden for denne kategori, kan det anbefales at tage et kig i kategorien "Strapbånd og Stålbånd". Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere på området.