En strækfilmvikler er en god sikring af dine varer på pallen

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE 

Strækfilmviklere til lige præcis dit behovStrækfilmvikler

Albe Emballage A/S leverer et bredt udvalg af strækfilmomviklere samt andre maskiner til forsendelsesområdet. Uanset om du har behov for en strækfilmvikler til det lille forbrug eller om det er en high performance strækfilmvikler du har behov for, så er du kommet til det rette sted.

 

Få et kvalificeret løsningsforslag til strækfilmvikling
Vi har mange års erfaring med salg af strækfilmmaskiner og samarbejder med et bredt netværk af maskinproducenter. Vi leverer et komplet udvalg af maskinstrækfilm og strækfilmmaskiner der kan spare dig dit tidsforbrug i forbindelse med pakkeprocessen.

I vores sortiment finder du manuelle omviklere med og uden forstræk samt omviklere med specialfunktioner og fuldautomatiske anlæg. Vi har flere forskellige løsninger inden for strækfilmomviklere, både den robuste High-end omvikler samt den prisbillige udgave til det mindre behov.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

 

Kæmpe udvalg af strækfilm

Strækfilm er ét af de områder hvor vi hos ALBE Emballage A/S er rigtig stærke. For at kunne servicere vores kunder på bedst mulig vis lagerfører vi et meget bredt udvalg af både maskinstrækfilm samt strækfilm i håndruller. På grund at deMaskinstrækfilm mange forskellige typer kan det ofte virke som en jungle at finde rundt i. Derfor er det vigtig med en god og kompetent rådgivning for at få lige præcis den type som egner sig bedst til den enkelte pakkeopgave. Hos ALBE Emballage A/S har vi konsulenter kørende i hele landet, som dagligt kører ud og optimerer og minimerer strækfilmforbruget hos mange forskellige virksomheder samt rådgiver og vejleder omkring kvaliteter mv. Ønsker du at få besøg af en af vores meget erfarne konsulenter, så kontakt os endelig så arrangerer vi et besøg i din virksomhed.

Til manuel sikring af papkasser og andet pallegods er håndstrækfilm en af de absolut mest velegenede typer strækfilm. Når der arbejdes med håndstrækfilm kan det lette arbejdet en del hvis man anvender en hånddispenser, så det vil vi klart anbefale at man lige tager et kig på. Der findes flere forskellige typer dispensere, som hver især har sine fordele.