Udfyld dine papkasser med papir

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

En speedman papirfyld maskine sikrer dig en maksimal produktivitet og en hurtig fyldning af dine papkasser. Papiret til Speedman maskinerne er i en rigtig høj og god kvalitet, producere 100% af genbrugspapir.

Papirfyld kan anvendes til kassefyld for både tunge og lette produkter.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Stort udvalg af emballage til beskyttelse af varerne

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af emballager til beskyttelse herunder også forskellige typer kassefyld til udfyldelse af overskydende plads i papkasserne til forsendelse. For at beskytte varerne optimalt under transport og forsendelse er det vigtig at overskydende plads i papkassen fyldes ud, Papirfyldellers rutsjer varen rundt inde i kassen og kan derfor blive beskadiget. Til formålet kan der anvendes flere forskellige typer fyld. En populær emballage er papirfyldet, som ud over at være let at arbejde med, har en fornuftig pris og desuden er miljøvenligt.

Ved mellemstore og større behov kan det være en fordel at anvende en papirfyld maskine. Til mindre behov er Speedman box en populær vare. Fordelen ved speedman box er, at papirfyldet leveres i en smart dispenser box hvor papiret er lige til at trække ud og putte ned i papkassen. Dispenseren er nem at flytte rundt på og er derfor ideel til steder hvor indpakning af varer kan foregå forskellige steder.

Papkasser i høj kvalitet

Til beskyttelse af varerne under forsendelse er det selvfølgelig også vigtigt at man anvender en papkasse i den rigtig kvalitet og i den rigtige størrelse. Derved undgår man at varen bliver beskadiget under transporten og samtidig undgår man unødvendig meget emballage og ressourcespild. Hos ALBE Emballage A/S har vi tage en beslutning om kun at lagerfører papkasser i en ekstra kraftig kvalitet i forhold til de kasser man ellers finder på markedet. På trods af den gode kvalitet formår vi dog, på grund at vores store volumen at tilbyde papkasserne til en rigtig god pris.