Papkasser til ethvert behov

Papkasser med tryk HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE 

Hos ALBE Emballage A/S har vi et stort udvalg af papkasser i mange forskellige størrelse, tykkelser og udformninger samt både i 1- og 2-lags bølgepap. Vores standardsortiment er på over 100 forskellige papkasser, og du er dermed ret sikker på altid at kunne finde en kasse, som kan bruges til opbevaring og forsendelse af dine varer.

Specialfremstillede papkasser med tryk
Hvis du har særlige ønsker til dine papkasser, kan vi specialfremstille en papkasse, som passer præcist til dit behov, det kan f.eks. være at du ønsker en papkasse i en specifik størrelse, så kassen passer præcist til dine produkter. Det kan også være at du ønsker at få dit logo trykt på kassen, produktinformationer eller noget helt tredje.  

Hos ALBE Emballage A/S kan vi klare det meste og du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om dine muligheder. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Stort udvalg af specialfremstillede emballager

Hos ALBE Emballage A/S gør vi det nemt at klare sine emballage indkøb. Hvad enten det er standard emballager du skal bruge eller specialemballager, som f.eks. emballager med tryk, så er du kommet til det helt rette sted. Vores erfarne rådgiver sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig og har du behov for det kommer en af vores konsulenter, som kører i hele landet også gerne forbi din virksomheder for en uforpligtende snak omkring dine emballage behov.

Emballage med tryk