Papkasser med tryk eller logo i specielle størrelser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE 

Papkasser med trykFå dit logo eller andet tryk på papkassen
En pæn og tillokkende emballage er ofte genvejen til et øget salg. Hos ALBE Emballage A/S har du mulighed for at få lige netop det tryk du vil have på papkassen. Nogle vælger at få trykt virksomhedens logo, firmanavn andre får f.eks. trykt produktinfo på kassen. Papkasser med tryk er en flot og professionel løsning, som giver dine kunder et godt indtryk af din virksomhed. Hvis du ønsker en papkasse i en special størrelse eller form så kan vi også klare den.

Der findes et utal af muligheder
Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser. Ud over at få dit logo eller andet tryk på papkassen, så producerer vi også papkasser i specielle kvaliteter, farver, størrelser og former. Vi hjælper gerne med at udvikle en løsning, der tilfredsstiller netop dine behov og ønsker.

Som alternativ til papkasser med tryk kan du også vælge at få tryk på den pakketape du lukker dine kasser med. Pakketape med tryk er en forholdsvis god og økonomisk løsning som du hurtigt kan komme i gang med uden at skulle have den store pengepung op af lommen.

Kontakt os for en uforpligtende snak, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til: albe@albeemballage.dkGem

Gem

Gem

Stort udvalg af specialfremstillede emballager

Hos ALBE Emballage A/S gør vi det nemt at klare sine emballage indkøb. Hvad enten det er standard emballager du skal bruge eller specialemballager, som f.eks. emballager med tryk, så er du kommet til det helt rette sted. Vores erfarne rådgiver sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig og har du behov for det kommer en af vores konsulenter, som kører i hele landet også gerne forbi din virksomheder for en uforpligtende snak omkring dine emballage behov.

Emballage med tryk

Gem

Gem