Antim light® skridsikre ark

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Antim light arkAntim Light® antiskrid ark har en skridningsvinkel på over 35°, hvilket stabiliserer pallerne under transport. Uden at gå op kompromis med den grundlæggende kvalitet er Antim Light® antiskrid ark det prisbillige alternativ til det kendte Antim65® antiskrid papir.

Mellemlægsarket består af papir med en belægning af et særligt vandbaseret anti-skridsikkert lag. Når arket placeres mellem lag af produkter stabiliserer det således pallen og beskytter emballagen mod ridser og slidskader.

Fordele ved Antim light skridsikre ark / antiskridark

Undgå at varerne skrider under transport
Stabiliserer pallen under transport
Sammenholder varerne uden en kraftig stram omsnøring
Sparer palleteringslim
Reducerer strækfilm
Antim light skridsikre ruller Skånsom overflade, undgå ridser og rysteskader
Miljøvenlig – 100% genbrugelig.
Gramvægte: 150 g/m²

Antim Light® skridsikre ruller

Antim light® skridsikre rullerer designet til brug i den automatiske PAL-Cut® arkdispenser.
Stilles der strenge krav til pallestabiliteten, anbefaler PAL-Cut det klassiske Antim65, med en garanteret skridvinkel på 50°. Det er også ideelt, når salgsemballager i højkvalitetstryk skal beskyttes mod ridser og slid.
Gramvægte: 100 – 220 g/m² (Ved anden gramvægt eller format produceres ark efter ordre).

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Total leverandør af emballage til indpakning og forsendelse

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af emballage til sikring og beskyttelse af dine varer under opbevaring og transport. For at gøre det så nemt, som muligt for vores kunder har vi et meget bredt sortiment af emballage artikler.

Det er vigtigt for os at hver enkelt kunde får lige præcis den emballage, som er nødvendig for at sikre varerne på bedst mulig vis samt at løsning økonomisk er god. Vores kompentente og erfarne medarbejdere står altid parat til at rådgive og vejlede, så har du spørgsmål, så ring endelig på tlf. 44 68 07 07.

Beskyt dine varer under forsendelse

Det er vigtigt at varerne er forsvarligt pakket ind under forsendelse. Da hver enkelt pakkeopgave har sine udfordringer er det vigtig for os som leverandør af emballage at føre et meget bredt udvalg af f.eks. emballage til beskyttelse for at dække alle kunders behov. I kategorien beskyttelse finder du alt lige fra bølgepap, boblefolie og skumfoam til stjernefyld og kantlister i plast. Læs mere under den enkelte varekategori.

Emballage til beskyttelse