Beskyt dine varer med silkekardus

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Silkekardus anvendes ofte til indpakning og beskyttelse af skrøbelige produkter, som f.eks. glas og porcelæn. Fordelen ved silkekardus er, at det er et let og blødt materiale som er yderst velegnet til at pakke om mindre produkter inden de kommes i papkassen. Når du pakker dine varer i kassen er det også vigtigt at have den rigtige kvalitet og størrelse papkasse, du kan læse mere om papkasserne i vores sortiment her.

Silkekardus findes i flere forskellige størrelser, nedenfor finder du et udvalg af hvad vi kan levere.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 500103
0 anmeldelser

960 ark pr. pakke

Model/varenr.: 500102
0 anmeldelser

480 ark pr. pakke

Beskyt dine varer på best mulig vis

BølgepapHos ALBE Emballage lagerfører vi alle former for af emballager til beskyttelse af varer under transport og forsendelse. I vores sortiment finder du bl.a. bølgepap i mange forskellige størrelser. Bølgepap kan anvendes til et hav af forskellige pakkeopgaver og er i mange tilfælde en god, billig og miljøvenlig form for emballage.

Til at lukke bølgepappen om varen vil vi anbefale at der anvendes en god pakketape til formålet. I vores verden er der ikke noget der hedder en "almindelig pakketape" alle typer er nemlig forskellige på den måde at de kan være med forskellig bærer, det kan enten være PP, PVC, lærred, papir og meget mere og desuden er der forskellige typer lim. Da der findes så mange forskellige typer er det vigtigt at få rådgivning om hvad der bedst egner sig til den enkelte pakkeopgave. Hos ALBE Emballage A/S sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for at give dig den mest optimale løsning til lige præcis din pakkeopgave. Ring på tlf. 44 68 07 07 for at høre mere.

Pakketape