PP vs PET strap

 

Polyester bånd eller polypropylen bånd, hvilken en er den rigtige for dig?

 

Hvorfor vælge PP (polypropylen) strap?PP strapping

Polypropylen bånd kan anvendes til mange forskellige opgaver, ofte anvendes PP strapping til bundtning, til stabilisering, til forebyggelse af brud under transport, til sikring af f.eks. varer som bølgepap, mad, tømmer, aviser, lys og mellemstore vægt pakker.

Allround PP strapping
ALBE Emballage A/S lagerfører et bredt udvalg af PP strapbånd i ruller, der passer til en lang række af industriens behov, herunder både til manuelt og maskinelt brug, se det store udvalg af pp strapping - Klik her. Ud over vores standard sortiment er vi desuden også leveringsdygtige af et hav af forskellige andre størrelser.

 

Hvorfor vælge PET (polyester) strap?PET strapping

Polyester bånd anvendes hovedsageligt til tunge produkter - uanset om strapbåndet anvendes manuelt eller maskinelt. Polyesterbånd anvendes hovedsageligt til omsnøring af sten, blokke, fliser, metaller, rørledninger, flaske paller og andre tunge forsendelser.

PET bånd fås i en lang række forskellige bredder og tykkelser samt i glatte eller prægede tekstureret finish. Se et udvalg af hvad vi kan levere af PET strapbånd - Klik her

PET strapbånd til maskiner
Polyester bånd er designet til at køre gennem store maskiner i industrier, hvor tung omsnøring er påkrævet. Polyesterbåndets høje trækstyrke og slagstyrke gør den ideel til at stabilisere og palletering i tappeanlæg og fødevareforarbejdnings industrien, hvor en ikke ætsende og ugiftig bånd er afgørende.

PP vs PET strap - ALBE Emballage A/S

Har du spørgsmål
Ring på tlf. 44 68 07 07

 Strapping