Vi sætter tryk på din plast emballage

Plast emballage med trykFå tryk på din plast folie
En pæn og tillokkende emballage er ofte genvejen til et øget salg. Vi producerer alle former for specialfremstillet emballage i plast, både med og uden tryk. Vi trykker på flere forskellige typer plast, som f.eks. LDPE og HDPE, så ønsker du at få trykt dit logo, firmanavn, produktinfo eller andet tryk på dine pallehætter, planfolie, krympefolie, poser mv. så er du kommet til det helt rette sted.

Egent til kontakt med fødevarer Plast emballage med tryk egnet til kontakt med fødevarer
Som leverandør af emballage til et bredt udvalg af virksomheder i fødevareindustrien leverer vi selvfølgelig også plast emballager med tryk, som er egnet til indirekte og direkte kontakt med fødevarer.

Har du spørgsmål
Kontakt os endelig på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores specialister på området.

Kæmpe udvalg af standard plast emballage
Hos ALBE Emballage A/S er vi lagerførende af mange forskellige typer plast emballage. Ønsker du et hurtigt overblik over hvilke typer plast vi kan tilbyde kan du se mere i menuen plast emballage.

Gem

Gem

Gem

Gem

Kæmpe udvalg af emballage med tryk

Ønsker du emballage med tryk, så er du kommet til det helt rette sted. Hos ALBE Emballage A/S kan du nemlig købe alle former for specialfremstillet emballage, herunder også forskellige former for emballage med tryk. Ønsker du at læse mere om hvilke typer produkter du kan få dit logo tryk på, så klik her og få et overblik.

Emballage med tryk

Gem

Gem

Gem