Stort udvalg af plastemballage

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alle former for plastemballage
For os hos ALBE Emballage A/S er det VIGTIGT at kunne tilbyde vores kunder emballage i høj kvalitet til den bedst mulige pris. Derfor arbejder vi konstant på at optimere vores sortiment af emballage, herunder også alle former for plastemballage det kan f.eks. være varer som strækfilm, krympefolie, pallehætter, topfolie, lynlåsposer mv.

Altid høj kvalitet til en god pris
Vi tilbyder et kæmpe udvalg af plastemballage i højeste kvalitet til den bedst mulige pris på markedet. Vores erfarne konsulenter kører rundt i hele landet og kommer gerne forbi din virksomhed for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde af emballage, du er selvfølgelig også altid velkomment il at kontakte vores rådgivere enten på telefon eller mail. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Plast, perfekt som emballage til fødevarer

FødevareemballageEmballage egnet til kontakt med fødevarer er ét af de områder, som vi hos ALBE Emballage A/S arbejder meget med. Derfor kan du som kunde hos os, altid være sikker på at tingene er i orden, og at alle regler og krav i forbindelse med emballage, der kommer i kontakt med fødevarer overholdes.
Ønsker du at læse mere om fødevareemballage - Klik her

Alle former for plastemballage

Plast er en fælles betegnelse for en lang række oliebaserede polymer, som alt efter fremstillingsmetode besidder forskellige egenskaber. Til hverdag ser vi plast emballage rigtig mange steder i form af f.eks. folier, plastposer mm. Men hvad består plast egentlig af og hvilke egenskaber har de forskellige typer?

Når vi taler om emballage i plast kan det være mange forskellige ting, nemlig alt lige fra topfolie, pallehætter, poser, sække og meget mere. udover de forskellige udformninger er plast desuden produceret af forskellige råvarer, med hver deres fordele og ulemper. Polyethylen også kaldet PE er den mest anvendte plast. Ens for alle PE-type er, at de er meget modstandsdygtige over for fugt, vand mv. og derfor gør det yderst velegnet til et hav af forskellige typer emballage til beskyttelse af varer under transport og forsendelse. For at mindske foliens tykkelse, øge brudstyrken mv. tilføjes der forskellige materialer til folien.

Kvalitetsbetegnelser

Monofolie (et lags folie)
Den mest almindelige produktionsform for plastikfolie, folien er ens hele folien igennem.

Coex-folie (flerlags folie)
Til specialopgaver kan man i produktionsprocessen sammensmelte flere forskellige lag af råvarer. Således kan man kombinere de enkelte lags egenskaber og få en færdig folie med bedre egenskaber. F.eks. hvid/sort folie eller forskellig glathed.

Nyvare/Virgin
Plastik er normalt produceret af nye råvarer, hvis ikke andet er angivet.

Regenerat
Plastik lavet af genbrugsmateriale kaldes regenerat plast. Fordelen ved regenerat plast er, at det ofte er billigere end virgin. Det at folien er produceret af indsamlet plast giver en folie af svingende kvalitet idet man ikke altid kender egenskaberne på det indsamlede plast. Plastik lavet af regenerat må aldrig anvendes til emballage, der kommer i direkte berøring med fødevarer.

Tilsætningsstoffer til plastikfolie
Antistatmidde........Reducerer muligheden for statisk opladning.
Antiblok AB...........Modvirker sammenklæbning og letter åbning af poser og folie
Slipmiddel.............Reducerer foliens friktion
Antislip/GUR.........Giver en stabelfast folie
UV-stabilisator.......Forsinker foliens nedbrydning som følge af solens UV-stråling
Antifog..................Modvirker dug på indersiden af emballager, som følge af temperaturskift

Egnet til kontakt med fødevarer  Fødevaresymbol
Plast emballage egnet til kontakt med fødevarer er hos os altid mærket med et glas og gaffel ikon. Ikonet viser at plast emballagerne er egnede til at komme i direkte kontakt med fødevarer og overholder dansk og europæisk lovgivning.

SymbolerPlastsymboler
Symbolet viser, at plasten kan genanvendes. Numret i trekanten angiver hvilken type plast, der er anvendt. 

Forkortelser, hvad betyder de?

LDPE (Low Density Polyethylene)
LDPE er den mest udbredte plast kvalitet, som typisk findes i affaldssække, pallehætter, bæreposer mv.

HDPE (High Density Polyethylene)
Den stærke plastfolie der knitrer. HDPE er stærkere og mere stiv end de andre typer PE folier, men er tilgengæld ikke så sej.

MDPE (Medium Density Polyethylene)
En Blanding af LDPE og HDPE.

LLDPE (Liniær Low Density Polyethylene)
Speciel sej og rivstærk LDPE kvalitet. LLDPE er sejere end LDPE og HDPE folie og er meget elastisk.

Metallocen
Råvaretype med special stor styrke

PP (Polypropylene)
Den stærke glasklare plastfolieGem