Stort udvalg af plastemballage

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alle former for plastemballage
For os hos ALBE Emballage A/S er det VIGTIGT at kunne tilbyde vores kunder emballage i høj kvalitet til den bedst mulige pris. Derfor arbejder vi konstant på at optimere vores sortiment af emballage, herunder også alle former for plastemballage det kan f.eks. være varer som strækfilm, krympefolie, pallehætter, topfolie, lynlåsposer mv.

Altid høj kvalitet til en god pris
Vi tilbyder et kæmpe udvalg af plastemballage i højeste kvalitet til den bedst mulige pris på markedet. Vores erfarne konsulenter kører rundt i hele landet og kommer gerne forbi din virksomhed for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde af emballage, du er selvfølgelig også altid velkomment il at kontakte vores rådgivere enten på telefon eller mail. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Plast, perfekt som emballage til fødevarer

FødevareemballageEmballage egnet til kontakt med fødevarer er ét af de områder, som vi hos ALBE Emballage A/S arbejder meget med. Derfor kan du som kunde hos os, altid være sikker på at tingene er i orden, og at alle regler og krav i forbindelse med emballage, der kommer i kontakt med fødevarer overholdes.
Ønsker du at læse mere om fødevareemballage - Klik her

Hold øje med mærkerne
Hos ALBE Emballage A/S har vi gjort det let for vores kunder selv at få et overblik over hvilke emballager, der er egnet til fødevarekontakt. Alle emballagerne, der er egnet til fødevarer er forsynet med et symbol med gaffel og vinglas.

Alle former for plastemballage

Når vi taler om emballage i plast kan det være mange forskellige ting, nemlig alt lige fra topfolie, pallehætter, poser, sække og meget mere. udover de forskellige udformninger er plast desuden produceret af forskellige råvarer, med hver deres fordele og ulemper. Polyethylen også kaldet PE er den mest anvendte plast. Ens for alle PE-type er, at de er meget modstandsdygtige over for fugt, vand mv. og derfor gør det yderst velegnet til et hav af forskellige typer emballage til beskyttelse af varer under transport og forsendelse. For at mindske foliens tykkelse, øge brudstyrken mv. tilføjes der forskellige materialer til folien.

Gem