Få dit logo eller andet tryk på papkassen

Papkasser med tryk HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Papkasser med tryk fra ALBE Emballage A/S
En pæn og tillokkende emballage er ofte genvejen til et øget salg. Hos ALBE Emballage A/S har du mulighed for at få lige netop det tryk du vil have på papkassen. Nogle vælger at få trykt virksomhedens logo, firmanavn andre får f.eks. trykt produktinfo på kassen. Papkasser med tryk er en flot og professionel løsning, som giver dine kunder et godt indtryk af din virksomhed. Hvis du ønsker en papkasse i en special størrelse eller form så kan vi også klare den.

Der findes et utal af muligheder

Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser. Ud over at få dit logo eller andet tryk på papkassen, så producerer vi også papkasser i specielle kvaliteter, farver eller former. Vi hjælper gerne med at udvikle en løsning, der tilfredsstiller netop dine behov og ønsker.

Som alternativ til papkasser med tryk kan du også vælge at få tryk på den pakketape du lukker dine papkasser med. Pakketape med tryk er en forholdvis god og økonomisk løsning som du hurtigt kan komme igang med uden at skulle have den store pengepung op af lommen.

Kontakt os for en uforpligtende snak, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til: albe@albeemballage.dk

Kæmpe udvalg af emballage med tryk

Med tryk på din emballage for du mulighed for at give dine produkter lige præcis det udtryk du ønsker. Inden for trykte emballager er mulighederne mange, du kan f.eks. vælge mellem tape med tryk, strapbånd med tryk, plast med trykboblekuverter med tryk og meget mere... Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaringen indenfor industri og transportemballage. Du kan derfor være sikker på at få den bedst mulige vejledning inden for alle området. Vores rådgivere sidder altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak på tlf. 44 68 07 07.

Emballage med tryk