2-lags papirsække fra ALBE Emballage A/S

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Papirsække kan anvendes til mange forskellige formål. Papirsække anvendes bl.a. ved indsamling af haveaffald, risikoaffald, affald fra storkøkkener, papirindsamling og meget mere. Leder du efter papirsække til andre formål end affaldshåndtering, så tøv ikke med at kontakte hos. Vi kan højst sandsynligt hjælpe dig med en løsning dertil.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 200011
1 anmeldelser

50 stk. pr. bundt

Stort udvalg af poser og sække

SækkeHos ALBE Emballage A/S finder du ud over papirsække også et hav af andre typer sække, både sække til affaldshåndtering, men også sække til en lang række andre typer af opgaver. Desuden finder du også en hel masse forskellige typer af plastposer, spandeposer, bæreposer mv. For at danne dig et overblik kan vi anbefale dig at tage et kig på hovedmenuen af poser og sække. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en snak med en af vores rådgivere.

 

Plastemballage én af vores rigtig store styrker

Hos ALBE Emballage A/S har vi siden 1981 handlet med emballage til indpakning og forsendelse af varer. Vi har derfor på rigtig mange områder inden for emballage meget erfaring. Ét af de område hvor vi især er skarpe er når det drejer sig om plastemballage. Når man taler om plastemballage kan det handle om mange forskellige typer emballage, alt lige fra strækfilm, topfolie, krympefolie, poser, sække og meget mere.