Plastikfri emballageGenanvendelig emballage

 

 

 

Stort udvalg af ensfarvede papirposer
Hos ALBE Emballage A/S forhandler vi et stort udvalg af bæreposer i papir. Poserne leveres i rigtig mange forskellige farver og forskellige størrelser.

Papirposerne er blevet utroligt populære hos mange kunder og de kan anvendes i alle typer af virksomheder. Den mest populære papirspose i vores sortiment er de brune papirsposer med hank, som med sit naturligt look passer ind i alle butikker som gerne vil have en mere grøn profil. 

Papirsposerne er fremstillet i naturmateriale og er 100% genanvendelige. Desuden er nedbrydningsprocessen af træ væsentlig hurtigere end plastikposer. Det grønne alternativ til en plastikpose, som en papirspose kan siges at være har en positiv indvirkning på mange kunder. Derfor kan de i nogle tilfælde helt klart være en god ide at benytte papirsposer frem for plastikposer, når du skal pakke dine varer, så kunderne kan få dem med hjem.

Papirposer i høj kvalitet

Hos ALBE Emballage A/S prioriterer vi kvalitet på produkterne meget højt. Derfor er vores producenter nøje udvalgt ud fra vores meget strenge krav til kvalitet og pris.

I denne kategori hvor du finder vores store udvalg af papirsposer i mange forskellige størrelser og farver er det værd at nævne vores poser med snoet hank. Disse poser er designet til daglig brug og kan bruges gentagne gange. De er yderst behagelige og er kendetegnet ved et højt niveau af ergonomi.

Poser med klodsbund er også meget populære. De er perfekte, blandt andet til indkøb af pakker eller transport af små og ikke for tunge genstande. De er selvfølgelig genanvendelige og helt miljøvenlige.

Hele sortimentet af papirposer er tilgængelige på vores onlinebutiks hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller specielle behov, hjælper vores konsulenter dig hellere end gerne.