Luk dine papkasser med miljøvenlig pakketape af enten PP, PET eller papir materiale.

Hvilken pakketape er miljøvenlig?
Et spørgsmål vi ofte får er, hvilken tape man skal vælge. For at kunne svare på dette er der mange forhold man skal tage hensyn til og det kræver at man kigger på den enkelte pakkeopgave for at give et helt rigtigt svar. Vi har dog nogle gode bud på hvad vi generelt mener er miljøvenlige pakketaper. Læs mere på den enkelte vare. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Polyester tape
Fordelen ved PET frem for PP er, at PET er et virkelig stærkt materiale. Det gør, at man kan producere tapen i en VIRKELIG tynd kvalitet og dermed spare mere end 20% plastik. Vores PET tape er desuden produceret af materiale som består af mere end 85% genbrugsplast. Tapen fås både i håndruller og maskinruller og leveres med naturgummi lim - også kaldet solvent.

Pakketape med naturgummi lim
PP eller PET tape med naturgummi lim er efter vores vurdering det bedste bud på en miljøvenlig tape, forudsat at det er en god kvalitet hvor næsten 100% af opløsningsmidlet genindvindes. Både PP og PET folien kan regenereres (genanvendes) uden problemer og naturgummien er et naturligt klæbemiddel der kommer fra træerne og som man endda kan spise. Vi udvælger nøje vores produkter og bruger kun producenter der har mulighed for at inddrive 99,9% af opløsningsmidlet under produktionen, hvilket gør den færdige tape miljøvenlig. 

Emballage af genbrugsmaterialePlastikfri emballageGenanvendelig emballage    Brug mindre emballage

Model/varenr.: 112729
Pris pr. stk. 13,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114802
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111951
Pris pr. stk. 65,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114801
Pris pr. stk. 25,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 112729
Pris pr. stk. 16,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111531
Pris pr. stk. 17,00 DKK  u/Moms
Populær
Model/varenr.: 111441
Pris pr. stk. 17,50 DKK  u/Moms

Pakketape er et produkt som anvendes i stort set alle virksomheder der pakker og sender varer og det er derfor af god grund en rigtig vigtig emballage, men også en emballage som er værd at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvis man ønsker at pakke med omtanke for miljøet.

Det at der bliver brugt så store mængder pakketape gør også at det er endnu mere vigtgit at være opmærksom på den indflydelse tapen har på miljøet og hvilken type vi skal vælge for at gøre mindst mulig skade.

Alle virksomheder har et ansvar
ALBE Emballage A/S har siden firmaets grundlæggelse i 1981 arbejdet for at minimere brugen af emballage for at skåne unødig brug af klodens ressourcer. Desuden rådgiver og vejleder vi hver eneste dag kunder om hvilke miljøvenlige alternativer der er til den emballage de anvender. Det gør vi fordi vi mener at alle virksomheder har et ansvar over for miljøet.