Hotmelt Pakketape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

PP Hotmelt tape i maskinruller
I ALBE Emballage A/S's sortiment finder du et bredt udvalg af pakketape i maskinruller. Det er fordi at pakketape ikke "bare" er pakketape, der findes nemlig et hav af forskellige typer, som hver især har sine fordele. PP Hotmelt tapen er en god allround tape, som har den fordel at den har en meget kraftig klæbeevne og er derfor velegnet til papkasser med testliner. 

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 111224
0 anmeldelser

6 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111231
0 anmeldelser

3 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111451
0 anmeldelser

6 ruller pr. karton

Hotmelt tape i håndruller

Stort udvalg hos ALBE Emballage A/S
Hotmelt tapeI vores sortiment finder du også et stort udvalg af Hotmelt tape i håndruller, i flere forskellige bredder. Hotmelt tapen er populær til pakkeopgaver hvor det kræves at have en pakketape, med et ekstra kraftig klæb, f.eks. ved pakkeopgaver hvor man bruge papkasser i genbrugspap (testliner). En ulempe ved hotmelt tapen er at den ikke er lige så holdbar, som andre typer tape f.eks. akryl tapen eller solvent tapen, så hvis tapen skal sidde på kassen i lang tid, kan det anbefales at man anvender en anden type. 

Hvilken tape skal jeg vælge?
Hvilken type pakketape der passer til den konkrete pakkeopgaver afhænger også af flere andre faktorer, som f.eks. hvilke temperaturer tapen bliver påført i, er det vigtigt at tapen ikke støjer mv. Vi ved at det er en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer og størrelser af tape, hvilket også er en af grundende til at vores erfarne rådgivere altid sidder klar ved telefonen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 eller alternativt kan du sende en mail til: albe@albeemballage.dk