Akryl tape i maskinruller

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb PP akryl tape i maskinruller her
Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget bredt udvalg af pakketape i maskinruller. Vi har mange års erfaring i branchen og lagerfører et meget bredt udvalg af tape for at kunde tilbyde hver enkelt kunde det mest optimale produkt. Pakketape med akryl leveres som alle andre typer tape også med logo tryk eller andet tryk.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 112821
0 anmeldelser

6 ruller pr. karton

Akryl tape i håndruller

Vi leverer også akryl tapen i håndruller. Akryltapen i den udgave, som vi kalder Low Noise er blevet rigtig populær, dels fordi den er meget behagelig at arbejde med og fordi den ikke støjer. En ulempe ved akryltapen er, at limen ikke er så kraftig som visse andre limtyper. 

Hvilken pakketape, som egner sig bedst til den enkelte opgave afhænger af forskellige faktorer, først og fremmest skal man tage stilling om hvilke temperaturer tapen bliver påført i. Desuden skal man tage højde for hvilket materiale tapen skal sidde på, er det f.eks. papkasser produceret af genbrugspap vil vi anbefale at man vælger en PP solvent eller Hotmelt tape i stedet for akryl. Det kan også være faktorer som; er det vigtigt at tapen er støjsvag, hvor lang tid skal tapen sidde på kassen osv.

Hos ALBE Emballage A/S sidder vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den tape som egner sig bedst til dine pakkeopgaver. Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk