Emballagemaskiner og tilbehør

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S står vi altid klar til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med at reducere omkostningerne samt at forbedre produktiviteten ved hjælp af maskiner, som hurtigt og nemt kan hjælpe med indpakningen af varer til forsendelse.

I vores sortiment finder du alle de maskiner, som er nødvendige for at få en hurtig og nem emballering af dine produkter. Vi er leveringsdygtige af alt lige fra små håndværktøjer til fuldautomatiske anlæg. Maskinerne har hver deres egenskaber, ens for dem alle er dog at de optimere pakkeprocessen og dermed reducerer omkostningerne.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Højtydende omsnøringsmaskiner

En omsnøringsmaskine med høj ydeevne er uundværlig til opgaver, hvor der stilles store krav til hurtig og pålidelig omsnøring. Hos ALBE Emballage A/S rådgiver vi og vejleder sig så du hvad enten din virksomhed er lille, mellemstor eller stor, får lige præcis den omsnøringsmaskine der passer bedst til dit behov. I vores sortiment finder du både fuldautomatiske og semiautomatiske omsnøringsmaskiner.

 

Send skrøbelige produkter med optimal beskyttelse

Med vores maskiner til papir pakkefyld kan du nemt og hurtig pakke dine kasser og sende varen afsted uden af være bange for at de går i stykker. Papirfyldet sikrer en effektiv beskyttelse af produktet både under forsendelse og opbevaring. Er du interesseret i at høre mere om maskinerne er du velkommen til at ringe til vores rådgivere på tlf. 44 68 07 07.