Bredt udvalg af krympepistoler

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Til sikker krympning af din folie

En krympepistol anvendes til emballering af paller med krympehætter eller lign. Fremgangsmåden er meget enkel, man pakker varen ind i folie og anvender krympepistolen til at varme folien, derved krymper folien og fastgøres omkring produktet. På den måde kan man hurtigt og nemt sikre både store og små emner under transport og forsendelse.

Vi kan leverere krympepistoler til forskellige behov, nedenfor finder du vores mest solgte krympepistol. Leder du efter en anden type, så kontakt os endelig.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 170381
1 anmeldelser

Til emballering af paller med krympehætter og lign.

KrympefolieKrympefolie til alle behov

Med ALBE Emballages store udvalg af krympepistoler, krympefolier og andre typer af beskyttelsesfolier er du sikker på at kunne få en god løsning som kan sikre at dine varer kommer sikker frem under transport.

Krympefolie giver en optimal beskyttelse af både palleforsendelser, men også mange andre typer af forsendelser. Varerne beskyttes hurtigt og nemt mod støv, fugt og snavs. Folien krympes let om produktet ved hjælp af krympepistolen, hvorefter krympefolien ud over at være vandtæt er særdeles riv- og gennembrudsstærk. I vores sortiment finder du både krympefolie i ruller samt krympehætter, så det altid er muligt at finde en folie der passer perfekt til netop din forsendelse. Hvis du er i tvivl om hvilken type folie der er bedst egnet til dine varer, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivere på tlf: 44 68 07 07.