KrympefolieKæmpe udvalg af krympefolie

  HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Altid høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Stort udvalg af krympefolie hos ALBE Emballage A/S
Vi er en yderst professionel samarbejdspartner med mere end 35 års erfaring i emballagebranchen. Derfor kan du som kunde hos os altid være sikker på at få emballager i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Krympefolie giver dig optimal beskyttelse af dine paller og andre forsendelser og er ideel til produkter med forskellige former. Efter krympning sætter folien sig tæt ind til varen og er særdeles rivstærk og gennembrudsstærk. Albe Emballage A/S leverer krympefolie i mange forskellig dimensioner. Desuden leveres krympefolie som microperforeret, fødevaregodkendt, klart, indfarvet osv. Se også vores udvalg af plastfolie.

Blot et udvalg af hvad vi kan levere af krympefolie
Vi søger altid at være på forkant med udviklingen af nye emballageløsninger og har et program der konstant udvikles med nye produkter fra ind- og udland. Nedenfor finder du et udvalg af vores lagerførte krympefolie, som kan leveres dag til dag ved bestilling inden kl. 13.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her

Vi hjælper gerne med at finde netop den folie der dækker netop dit behov
Kontakt os på tlf. 44 68 07 07 eller mail: albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 202193
1 anmeldelser

Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Blot et udvalg af hvad vi kan levere, kontakt os for yderligere information.

Model/varenr.: 202201
0 anmeldelser

Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Blot et udvalg af hvad vi kan levere, kontakt os for yderligere information.

Model/varenr.: 200125
0 anmeldelser

Mikroperforeret

Blot et udvalg af hvad vi kan levere, kontakt os for yderligere information.

Køb også krympehætter her

Emballage med trykSkal du bruge krympehætter er du kommet til det helt rette sted. I vores sortiment finder du et bredt standard udvalg af krympehætter og skal du bruge hætterne i en speciel størrelse, så skaffer vi det hjem til dig. Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for rådgivning og salg af diverse emballager til indpakning og forsendelse af varer, herunder også krympehætter og krympefolie. Vi er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner for dig der ønsker høj service, god fleksibilitet og ikke mindst de mest optimale emballager til en yderst konkurrencedygtig pris. Ønsker du at læse mere om krympehætter så tag et kig her.


Skal der tryk på?

Ønsker du at få dit logo eller andet tryk på folien, så er det også en mulighed. Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du få tryk på mange forskellige typer folie, både krympefolie, planfolie, poser mv. Der er rigtig mange muligheder både hvad angår typen af emballage, men også størrelser, kvaliter, farver mv. Du kan læse mere om emnet under emballage med tryk, du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere indenfor det pågældende område.