Kantbeskyttere i plastBredt udvalg af både kantlister i plast

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi alt hvad du skal bruge når du arbejder med strapbånd og derfor har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af kantbeskyttere i plast i vores sortiment. På siden finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere, så kan du ikke finde hvad du skal bruge, så kontakt os endelig, vi kan med stor sandsynlighed skaffe lige præcis det du skal bruge eller har den måske allerede liggende på lager.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 171201
1 anmeldelser

2.000 stk. pr. karton

Model/varenr.: 171331
0 anmeldelser

1.200 stk. pr. karton

Model/varenr.: 171301
1 anmeldelser

2.000 stk. pr. karton

Model/varenr.: 171251
0 anmeldelser

2.000 stk. pr. karton

Model/varenr.: 171501
0 anmeldelser

1.000 stk. pr. karton

Alt i strapbånd og tilbehør

Strapbånd og tilbehørHos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af strapbånd og stålbånd samt tilbehør dertil, som både kantbeskyttere i plast, værktøjer, spænder, plomber mv. Er du i tvivl om hvilken type strapbånd som dækker dit behov bedst muligt så er du altid velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere inden for det pågældende område.

 

PP strapbånd vs. PET strapbånd

PP strapbånd kan anvendes til fiksering af en lang række forskellige produkter og anvendes f.eks. ofte til bundtning og stabilisering af varer som bølgepap, mad, tømmer, aviser, lys og mellemstore vægt pakker. Når der er tale om tungere varer,Bredt udvalg af papkassersom f.eks. blokke, fliser, metaller, rørledninger, flaske paller anbefales det at man anvender PET strapbånd, da denne type strap er meget stærkere. Ønsker du at læse mere om PET strapbåndet og den egenskaber kan du læse mere under PET strapbånd.

 

Kæmpe udvalg af høj kvalitets papkasser

Ud over vores brede sortiment af strapbånd og andet tilbehør er vi bl.a. også lagerførende af et bredt udvalg af papkasser. Det der adskiller papkasserne i vores sortiment fra mange andre papkasser man ser på markedet er at de alle er i en ekstra høj kvalitet samtidig med at vi leverer dem til en konkurrencedygtig pris. Når du anvender strapbånd til fiksering af papkasserne på pallerne er det en god ide at benytte vores kantlister i plast. Derved undgår du at kanterne på papkassen ødelægges.